"ЗА ЧАЙ.СОМ": режисер теару і кіно Максим Голенко в ефірі "5 каналу"
"ЗА ЧАЙ.СОМ": режисер теару і кіно Максим Голенко в ефірі "5 каналу"

"ЗА ЧАЙ.СОМ": режисер теару і кіно Максим Голенко в ефірі "5 каналу"

Тиждень чаювань розпочнемо в компанії з режисером теару і кіно.

І не просто – режисером, а як сказано в афіші вистави-горору "Афродизіак": режисером — майстром епатажу та театрального трешу Максимом Голенком.

Уродженець Миколаєва, випускник Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім.

З 2006 по 2018 рік створив понад 30 вистав у державних та недержавних театрах в різних містах України: Миколаїв, Рівне, Коломия, Одеса, Луганськ, Київ, Магдебург (Німеччина – Theater Magdeburg).

Театральний критик Олег Вергеліс так пише про "Максим Голенко — найрезультативніший режисер драматичного театру — за кількістю постановок і часто їхньою якістю.

У Києві — експериментальний "Афродизіак" (на арені цирку), "Віталік" (де завгодно).

У Херсоні — "Хазяїн" І.Карпенка-Карого.

В Івано-Франківську — "Тіль Уленшпігель" за мотивами Г.

Максим Голенко – головний режисер та художній керівник незалежного та прогресивного "Дикого театру" з моменту його створення (2015).

Оскільки вистави "Дикого театру" завжди гостросоціальні, провокуючі та часами радикальні, то й почаюємо з Максимом Голенком про терапію почуттями та стимулювання емоційного думання глядачів; про вічне шарахання українців у важкі часи між емоційним та раціональним; про спроби втекти від реальності і невдалі експерименти над своєю історією; про багатоповерховий театр нашого суспільства від black comedy до tragédie і в зворотньому напрямку.

Зустрічаємося з диким режисером Максимом Голенком о 23:10.

Источник материала
Поделиться сюжетом