Смакує краще ніж в ресторані: домашній рецепт грибного рагу
Смакує краще ніж в ресторані: домашній рецепт грибного рагу

Смакує краще ніж в ресторані: домашній рецепт грибного рагу

Час приготування: 30 хвилин.

Порції: 4.

1 склянка сухиз білих грибів.

1,5 склянки кип'яченої гарячої води.

4 ст.

оливкової олії.

1 середня дрібно порізана цибуля.

2 ч.

500 г печериць.

сіль та перець за смаком.

250 мл вершків.

200 мл сметани.

2 ст.

Промиваємо усі гриби і замочуємо на 30 хвилин у воді.

Свіжі гриби очищаємо, промиваємо.

Нарізаємо на дві частини.

Далі у глибокій сковороді або каструлі з товстим дном розігріваємо оливкову олію, смажимо цибулю та 1 ч.

паприки до золотистого кольору.

Додаємо свіжі гриби, смажимо на сильному вогні 5-7 хвилин.

В іншій каструлі доводимо до кипіння сухі гриби з водою.

Додаємо вершки та сметану.

Солимо, перчимо і варимо 20 хвилин на середньому вогні.

Робимо в блендері пюре.

Повертаємо соус на вогонь, додаємо готові гриби, приправляємо та розливаємо по тарілках.

На порталі Знай.

uа ви також можете знайти рецепт картоплі по-селянськи.

Источник материала
Поделиться сюжетом