Час приготування: 30 хвилин.
Порції: 4.
1 склянка сухиз білих грибів.
1,5 склянки кип'яченої гарячої води.
4 ст.
оливкової олії.
1 середня дрібно порізана цибуля.
2 ч.
500 г печериць.
сіль та перець за смаком.
250 мл вершків.
200 мл сметани.
2 ст.
Промиваємо усі гриби і замочуємо на 30 хвилин у воді.
Свіжі гриби очищаємо, промиваємо.
Нарізаємо на дві частини.
Далі у глибокій сковороді або каструлі з товстим дном розігріваємо оливкову олію, смажимо цибулю та 1 ч.
паприки до золотистого кольору.
Додаємо свіжі гриби, смажимо на сильному вогні 5-7 хвилин.
В іншій каструлі доводимо до кипіння сухі гриби з водою.
Додаємо вершки та сметану.
Солимо, перчимо і варимо 20 хвилин на середньому вогні.
Робимо в блендері пюре.
Повертаємо соус на вогонь, додаємо готові гриби, приправляємо та розливаємо по тарілках.
На порталі Знай.
uа ви також можете знайти рецепт картоплі по-селянськи.