Час приготування: 30 хвилин.
Порції: 4.
500 г сиру.
150 г цукру.
4 яйця.
1 ст.
100 г вершкового масла.
цедра 1/2 лимону.
100 г родзинок.
Для глазурі:.
2 ст.
вершкового масла.
3 ст.
2 ст.
2 ст.
Сир пропускаємо через м’ясорубку.
Відділяємо жовтки від білків.
Збиваємо жовтки з цукром.
Родзинки заливаємо окропом, через 5 хвилин воду зливаємо.
До збитих жовтків додаємо манку, масло, цедру лимона, родзинки, сир і добре перемішуємо міксером.
Білки збиваємо окремо у густу піну.
Обережно вводимо білки в сирну массу.
Змащуємо маслом форму для випічки, викладаємо сирну масу і ставимо випікатися при 190 градусах протягом 55 хвилин.
Після цього залишаємо там сирник ще 10 хвилин.
Для глазурі змішуємо інгредієнти і ставимо на маленький вогонь на 5 хвилин до загустіння.
Змащуємо остиглий сирник з усіх сторін.
Залишаємо в холодильнику на 6 годин.
На порталі Знай.
uа ви також можете знайти рецепт омлету по-японськи.