Справжній львівський сирник: класичний рецепт найвідомішого українського десерту
Справжній львівський сирник: класичний рецепт найвідомішого українського десерту

Справжній львівський сирник: класичний рецепт найвідомішого українського десерту

Час приготування: 30 хвилин.

Порції: 4.

500 г сиру.

150 г цукру.

4 яйця.

1 ст.

100 г вершкового масла.

цедра 1/2 лимону.

100 г родзинок.

Для глазурі:.

2 ст.

вершкового масла.

3 ст.

2 ст.

2 ст.

Сир пропускаємо через м’ясорубку.

Відділяємо жовтки від білків.

Збиваємо жовтки з цукром.

Родзинки заливаємо окропом, через 5 хвилин воду зливаємо.

До збитих жовтків додаємо манку, масло, цедру лимона, родзинки, сир і добре перемішуємо міксером.

Білки збиваємо окремо у густу піну.

Обережно вводимо білки в сирну массу.

Змащуємо маслом форму для випічки, викладаємо сирну масу і ставимо випікатися при 190 градусах протягом 55 хвилин.

Після цього залишаємо там сирник ще 10 хвилин.

Для глазурі змішуємо інгредієнти і ставимо на маленький вогонь на 5 хвилин до загустіння.

Змащуємо остиглий сирник з усіх сторін.

Залишаємо в холодильнику на 6 годин.

На порталі Знай.

uа ви також можете знайти рецепт омлету по-японськи.

Источник материала
Поделиться сюжетом