Кабачковий торт з печерицями: цікава ідея для вечері
Кабачковий торт з печерицями: цікава ідея для вечері

Кабачковий торт з печерицями: цікава ідея для вечері

Час приготування: 30 хвилин.

Порції: 4.

1 кг кабачків.

500 г печериць.

1 помідор.

2 цибулини.

2 зубчики часнику.

пучок зелені.

250 г сиру.

3 яйця.

200 г борошна.

2 ст.

4 ст.

чорний перець та сіль за смаком.

Натираємо кабачки на тертці і віджимаємо зайвий сік.

Дрібно нарізаємо цибулю та печериці.

Сир натираємо, подрібнюємо часник та зелень.

Нарізаємо кружочками помідори.

У кабачки додаємо яйця, солимо, перчимо за смаком.

Додаємо просіяне борошно і знову перемішуємо.

На розігріту з олією сковороду виливаємо ложкою тісто і смажимо до золотистого кольору з обох боків по 3-4 хвилин.

Змішуємо сир, часник, майонез і перемішуємо.

Тепер збираємо торт.

Для цього викладаємо кабачковий млинець на блюдо, змащюємо сирною масою, а зверху грибною начинкою.

Повторюємо це з усіма шарами, останній змащюємо сирною масою.

Розігріваємо духовку до 180 градусів і відправляємо туди торт на 10 хвилин.

Готовий кабачковий торт прикрашаємо зеленню і помідорами.

На порталі Знай.

uа ви також можете знайти рецепт грибного рагу.

Источник материала
Поделиться сюжетом