Час приготування: 30 хвилин.
Порції: 4.
1 кг кабачків.
500 г печериць.
1 помідор.
2 цибулини.
2 зубчики часнику.
пучок зелені.
250 г сиру.
3 яйця.
200 г борошна.
2 ст.
4 ст.
чорний перець та сіль за смаком.
Натираємо кабачки на тертці і віджимаємо зайвий сік.
Дрібно нарізаємо цибулю та печериці.
Сир натираємо, подрібнюємо часник та зелень.
Нарізаємо кружочками помідори.
У кабачки додаємо яйця, солимо, перчимо за смаком.
Додаємо просіяне борошно і знову перемішуємо.
На розігріту з олією сковороду виливаємо ложкою тісто і смажимо до золотистого кольору з обох боків по 3-4 хвилин.
Змішуємо сир, часник, майонез і перемішуємо.
Тепер збираємо торт.
Для цього викладаємо кабачковий млинець на блюдо, змащюємо сирною масою, а зверху грибною начинкою.
Повторюємо це з усіма шарами, останній змащюємо сирною масою.
Розігріваємо духовку до 180 градусів і відправляємо туди торт на 10 хвилин.
Готовий кабачковий торт прикрашаємо зеленню і помідорами.
На порталі Знай.
uа ви також можете знайти рецепт грибного рагу.