Лєра Бородіна склала екзамен на відвертість Маші Єфросиніній: відео
Лєра Бородіна склала екзамен на відвертість Маші Єфросиніній: відео

Лєра Бородіна склала екзамен на відвертість Маші Єфросиніній: відео

Tube, часто ділиться з шанувальниками новинами свого творчого та особистого життя.

В цей раз телезірка вирішила заінтригувати шанувальників новим випуском своєї програми "Екзамен".

Іспит на відвертість здала Лєра Бородіна, засновниця сервісу оренди суконь Oh My Look! і співзасновниця б'юті-простору G.

Bar, мама двох дочок і колишня дружина Антона Лірника.

Варто відзначити, що це друга частина цього інтерв'ю, адже в один випуск все не влізло, як розповіла Маша.

Жінки поговорили на різні теми: від виховання дітей, розлучення, відносин, до кар'єри, бізнесу і відвідування психологів.

Спасибо всем вам за терпеливое ожидание второй части #Экзамен с @borodina ! Поверьте, оно того стоило!!! И даже если вдруг так неожиданно случилось , что вы не видели первую часть, вот это видео ПРОСТО СИЛЬНО необходимо смотреть хотя бы ради монолога Леры о ее пока ещё несостоявшемся замужестве !! Это космически интересно и дико смешно! Интервью уже на канале и по ссылке в моем профиле! #инджой.

Маша прийшла знімати новий випуск своєї програми в біло-блакитній картатій блузі з розпущеним волоссям.

А її гостя прийшла на "Екзамен" у чорній атласній блузці з красивою укладкою і легким макіяжем.

У підписі до відео Маша поділилася з шанувальниками враженнями про свою гостю і подякувала тих, хто дочекався другої частини цього випуску.

У нас с Лерой @borodina на двоих целая жизнь.

Но каждая из нас проживала ее отдельно! Лера космическая и всегда такой была! Но сегодня я восхищаюсь ею, прежде всего в том, как круто она выстроила путь, по которому идёт по своей жизни!!! Я давно хотела с ней поговорить, но сейчас, на мой взгляд , было лучшее время! Поскольку, записав это интервью, мы поняли, что из него невозможно вырезать ни одной истории (мы говорили и говорили более двух часов:), решили, что сделаем две части.

Уже в следующую пятницу вас ждёт продолжение потрясающе-интересной беседы с Лерой Бородиной! Итак, первая часть по ссылке в профиле #инджой.

"Спасибі всім вам за терпляче очікування другої частини #Екзамен з @borodina! Повірте, воно того варте!!! І навіть якщо раптом так несподівано сталося, що ви не бачили першу частину, ось це відео ПРОСТО СИЛЬНО необхідно дивитися хоча б заради монологу Лєри про її заміжжя, яке поки ще не відбулося! Це космічно цікаво і дико смішно! Інтерв'ю вже на каналі за посиланням в моєму профілі", - написала Марія.

Раніше портал "Знай.

uа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.

uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.

Источник материала
Поделиться сюжетом