Нагородження переможців конкурсу Toyota Автомобіль твоєї мрії – 2019
Нагородження переможців конкурсу Toyota Автомобіль твоєї мрії – 2019

Нагородження переможців конкурсу Toyota Автомобіль твоєї мрії – 2019

Сьомий рік поспіль проводиться Національний конкурс дитячого малюнка Автомобіль твоєї мрії від Toyotа, організатором якого є компанія Toyota Motor Corporation.

Діти – це наше майбутнє, тому щороку ми проводимо конкурс дитячого малюнка, в якому беруть участь всі діти у віці до 15 років включно.

Конкурс проводиться в офіційних дилерських центрах Toyota в Україні і підопічні автосалону Тойота ВіДі Автострада завжди приймають в даному конкурсі активну участь.

У нинішньому році, за рішенням авторитетного журі, переможцями сьомого Національного конкурсу дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії – 2019» стали підопічні дилерського центру Тойота ВіДі Автострада з перемогою в двох номінаціях:.

Перехрест Олександр, смт.

Драбів, вік учасника 13 років, посів почесне 3-е місце у віковій категорії від 12 до 15 років з роботою під назвою Авто Toyota “Рентген Часу”.

Нагородження переможців конкурсу Toyota Автомобіль твоєї мрії – 2019 - Фото 1

Ніколаєнко Гордій, м.

Київ, вік учасника – 8 років, переміг в онлайн – голосуванні за приз глядацьких симпатій на сайті конкурсу з роботою під назвою “Електрострекомобіль”.

Нагородження переможців конкурсу Toyota Автомобіль твоєї мрії – 2019 - Фото 2

Представники Тойота ВіДі Автострада персонально привітали маленьких художників із заслуженою перемогою в конкурсі дитячого малюнка Автомобіль твоєї мрії – 2019 і вручили пам’ятні сувеніри.

Нагородження переможців конкурсу Toyota Автомобіль твоєї мрії – 2019 - Фото 3

Менеджер з маркетингу Тойота ВіДі Автострада Валерій Клюй нагороджує переможця конкурсу Ніколаєнко Гордія.

Нагородження переможців конкурсу Toyota Автомобіль твоєї мрії – 2019 - Фото 4

Директор дилерського центру Тойота ВіДі Автострада Олександр Джуринський нагороджує переможця конкурсу Перехреста Олександра.

Нагородження переможців конкурсу Toyota Автомобіль твоєї мрії – 2019 - Фото 5

«Дорогі наші маленькі Друзі! Спасибі Вам за активну участь в Національному конкурсі дитячого малюнка “Автомобіль твоєї мрії”! Дякую за Ваші інновації та креативні ідеї щодо вирішення екологічних проблем, які Ви використовували в своїх малюнках при створенні автомобілів майбутнього, тим самим показавши свою соціально-відповідальну позицію в боротьбі за екологію.

Спасибі за Вашу витримку, наполегливість і щиру прихильність до бренду TOYOTA! Бажаємо Вам любові, радості, успіхів і нових перемог!» – привітав своїх підопічних директор Тойота ВіДі Автострада Олександр Джуринський.

Источник материала
loader
loader