Юзери припустили, що на розлучення Едгара та Слави Камінських вплинула мати хірурга
Юзери припустили, що на розлучення Едгара та Слави Камінських вплинула мати хірурга

Юзери припустили, що на розлучення Едгара та Слави Камінських вплинула мати хірурга

Відомий пластичний хірург, чоловік Слави з "НЕАНГЕЛІВ" Едгар Камінський, який розлучається з дружиною, вирішив поділитися з шанувальниками своїм захопленням власною мамою.

Під знімком Камінский розповів про віру його матері у дітей, про її підтримку, про завжди гарний настрій, про те, що вона ніколи не лаялася і не вживала алкоголь, а також про те, що привчала своїх дітей думати перш ніж щось зробити не піддаватися емоціям.

Наприкінці своїх слів Камінський подякував матері, а також зазанчив що "парадокс ситуації полягає в тому, що багато жінок не хочуть, щоб їхні чоловіки так сильно любили свою маму, і не були "маміями".

Але, при цьому, бажають, щоб власні діти любили їх так само сильно".

Однак пост пластичного хірурга викликав хвилю обурення в Мережі, оскільки у коментарях, крім слів підтримки від шанувальників були і слова звинувачень.

Так деякі користувачі припустили, що у розлученні Едгара та Слави Камінських відіграла роль його матір та звинуватили його в егоїзмі.

"Думаю, ваша мама внесла свій вклад у вашому розлученні", "І знову мама.

Що і треба було довести.

Швидше за все ви злегка егоїст.

Мама трохи зробила вам ведмежу послугу, якщо ви навіть нічого не робили по дому.

Немає жодного парадоксу, мудрі люди розуміють, що діти - це не на завжди", "Дорослий чоловік в глибині душі досі маленький хлопчик, якого оберігали і давали свободу самовиражатися, а сім'я це праця, тут немає місця егоізму і нічого чудового в цих правилах я не побачила", - писали у коментарях обурені підписники Едгара.

Источник материала
Поделиться сюжетом