Британців обурила вартість ремонту Гаррі та Меган, зробленого за державні кошти
Британців обурила вартість ремонту Гаррі та Меган, зробленого за державні кошти

Британців обурила вартість ремонту Гаррі та Меган, зробленого за державні кошти

Принц Гаррі та його дружина Меган, які нещодавно заселилися у нову резиденцію Фрогмор-Хаус, що у Віндзорі, виявляється витратили на ремонт у ній досить великі кошти, чим власне і обурили жителів Великої Британії.

Так, днями Букінгемський палац оприлюднив королівські рахунку, у яких чималу статтю витрат зайняв ремонт котеджу герцогів Сассекських, а саме трохи більше трьох мільойнів доларів.

Однак місцеві жителі обурені такими витратами, оскільки гроші на ремонт Меган і Гаррі було виділено з суверенного гранту королеви Єлизавети II, який формується з податків жителів Великої Британії.

"Витрачати державні гроші за часів жорсткої економії на одну з найбагатших і привілейованих молодих пар країни.

Ага, в цьому є сенс!", "Настав час, щоб королівські особи самі почали платити за себе.

Ми самі купуємо наші будинки, і вони теж повинні", - писали у коментарях користувачі.

Проте, як повідомляє видання People, особисті кошти Меган і Гаррі теж витратили - всі меблі, техніку і предмети інтер'єру вони придбали за власний рахунок.

"Якщо член королівської сім'ї захоче, наприклад, кухню кращу за ту, яку можна придбати на державні гроші, то він сам повинен буде покрити витрати або доплатити потрібну суму з власних заощаджень", - пояснив інсайдер.

Також повідомляється, що під час ремонту довелося замінити стельові балки і перекриття, систему опалення та освітлення і не тільки, на що пішло приблизно п'ять-шість місяців роботи.

Источник материала
Поделиться сюжетом