Руслан Сенічкін з довгим волоссям та хустиною на голові зіграє турка у новому серіалі
Руслан Сенічкін з довгим волоссям та хустиною на голові зіграє турка у новому серіалі

Руслан Сенічкін з довгим волоссям та хустиною на голові зіграє турка у новому серіалі

Ведучий популярного ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Руслан Сенічкін, який нещодавно виявив своє турецьке походження, отримав роль у серіалі "Слов’яни".

Сенічкін зіграє одного з воїнів-антагоністів, кочівника-авара – нащадка турецьких аварів.

Герой Руслана на ім’я Скагол протистоятиме головному герою в напруженій бойовій сцені.

Перед телеглядачами Руслан з’явиться в незвичному для себе образі.

В серіалі Руслан постане в кольчузі, з довгим волоссям та хустиною на голові.

Крім того, буде боротися з мечем та їздити верхи на коні.

"У дитинстві я їздив верхи на коні.

Але, звичайно, перед зйомками в серіалі потрібно було повправлятися, відрепетирувати, щоб в кадрі все було гармонічно та гарно.

А ось з мечем я раніше не мав справи і вперше бився з таким видом зброї.

Над нашими бойовими сценами в проекті працювали люди з міжнародним досвідом, які займалися каскадерськими постановками, в тому числі і в серіалі Гра престолів, а також працювали з британським кінорежисером, продюсером Рідлі Скоттом та з американським – Стівеном Спілбергом", – прокоментував Сенічкін.

Чому саме Руслана обрали на цю роль, розповіла креативна продюсерка продакшн-компанії European Partnership Media Group Олена Бобровська.

"Ми з режисером третього блоку Сергієм Саніним обрали Руслана, бо, по-перше, він підходив за типажем на роль авара більше з-поміж інших кандидатур, а по-друге, Руслан успішний і відомий телеведучий", - зазначила Олена.

В основі серіалу, знімання якого відбуваються в Житомирській області, лежать традиції та міфологія древніх слов’ян, а також реальні історичні факти.

На глядачів чекають 12 епізодів про історію слов’ян на межі VI-VII ст., племенні інтриги та міжусобиці, справжню відвагу та мужність, відданість своїм принципам, кохання, магія і багато іншого.

Головний герой серіалу – це реальний історичний персонаж Само – франкський торговець зброєю, який став першим відомим по імені слов’янським князем.

Він очолив повстання слов’ян проти Аварського каганату, виграв війну і заснував першу слов’янську державу, яку історики потім назвуть Державою Само.

В сюжеті ми побачимо, як герой за допомогою слов’ян та їхніх богів пройде шлях від франкського контрабандиста зброєю до слов’янського монарха.

Прем'єра серіалу від продюсерів визнаної світом першої українсько-словацької копродукції "Межа" Андрія Єрмака та Ванди Адамік Грицової запланована на 2020 рік.

"Слов’яни" - це українська версія "Вікінгів", над якою працює українсько-словацька режисерська група на чолі з міжнародним шоуранером та режисером Петером Беб’яком, а створюється за участі телеканалу 1+1 та словацького TV JOJ за підтримки Міністерства культури України.

Источник материала
Поделиться сюжетом