У змагання за перемогу на виборах Ради у Солом'янському районі втрутилась третя сила – політолог
У змагання за перемогу на виборах Ради у Солом'янському районі втрутилась третя сила – політолог

У змагання за перемогу на виборах Ради у Солом'янському районі втрутилась третя сила – політолог

За перемогу на 222 мажоритарному одномандатному виборчому окрузі (Солом'янський район Києва) на виборах Верховної Ради претендують три кандидати – Сергій Ткаченко, Роман Грищук і Дмитро Андрієвський.

Такої думки притримується політичний консультант Петро Охотін."На Солом'янці боротьба точитиметься між трьома кандидатами, які представляють три основні тенденції вподобань виборців у цих політичних перегонах, це - Сергій Ткаченко, Роман Грищук та Дмитро Адрієвський", - сказав Охотін у коментарі виданню "Соцпортал".

Охотін підкреслив, що Андрієвський являє собою класичного "старого політика", який працює в образі "господарника" та опирається на вибудувану роками польову структуру.

Він відзначив, що цей кандидат за свою політичну кар'єру встиг змінити декілька політичних партій.

Зокрема, останнього разу став народним депутатом від "Блоку Петра Порошенка", а цього разу взагалі йде як самовисуванець.

За словами Охотіна, другий кандидат, що зберігає шанси на перемогу, представляє партію "Слуга народу".

Роман Грищук відомий серед студентських кіл і молоді як засновник популярного гумористичного проекту "Мамахохотала", і це його перша спроба потрапити у політику.

У той же час Охотін зазначив, що особливістю 222 округу стало те, що по ньому не було висунуто кандидатів від Анатолія Гриценка та партії "Голос" Святослава Вакарчука.

Таким чином, нішу нових політичних сил тут представляє Сергій Ткаченко – адвокат із міжнародним досвідом.

Політичний консультант повідомив, що Сергій Ткаченко "добре знаний серед представників нових партій, адже закінчував освітні програми Стенфордського університету та Гарвардської школи управління імені Кеннеді, які відбувалися спільно з Українським католицьким університетом.

Випускниками цих програм є багато представників антикорупційних організацій і громадських активістів".

Охотін висловив сподівання, що у день голосування на виборах Верховної Ради виборці Солом'янки при голосуванні орієнтуватимуться не лише на тенденції та рейтинги, але й особисті якості та досвід кандидатів.

Источник материала
Поделиться сюжетом