До Ради пройшов новий нардеп замість загиблого Тимчука
До Ради пройшов новий нардеп замість загиблого Тимчука

До Ради пройшов новий нардеп замість загиблого Тимчука

17 липня.

Центральна виборча комісія визнала обраним народним депутатом України Євгена Нікітіна після припинення повноважень нардепа Дмитра Тимчука, який загинув.

Про це повідомили у прес-службі ЦВК, передає УНН.

Так, до Комісії надійшла копія свідоцтва про смерть народного депутата Тимчука Д.

Б., обраного на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії "Народний фронт".

Це, згідно з Конституцією України, засвідчує дострокове припинення повноважень зазначеного народного депутата України з дня його смерті, зазначили у ЦВК.

"Відтак, Комісія визнала обраним народним депутатом України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Нікітіна Є.В., 1978 року народження, освіта вища, директора ТОВ "Нікс Трейд", проживає в місті Запоріжжі, безпартійного, включеного до виборчого списку Політичної партії "Народний фронт" під № 85", - йдеться в повідомленні.

Додамо, що позачергові вибори народних депутатів України призначені на 21 липня.

Поліція розглядає кілька версій загибелі нардепа Тимчука: вбивство, самогубство та необережне поводження зі зброєю.

У прокуратурі заявили, що версія про самогубство нардепа Тимчука наразі є основною за результатами першочергових слідчих дій, але ця версія не остаточна.

Источник материала
Поделиться сюжетом