Заволодіння майном Нацгвардії: з’явився четвертий підозрюваний
Заволодіння майном Нацгвардії: з’явився четвертий підозрюваний

Заволодіння майном Нацгвардії: з’явився четвертий підозрюваний

18 липня.

Сьогодні виконавчому директору компанії-забудовника повідомлено про підозру в організації схеми з заволодіння майном Національної гвардії на 81,64 млн грн.

Про це УНН повідомляє з посиланням на НАБУ.

“Так, 18 липня 2019 року виконавчому директору компанії-забудовника повідомлено про підозру в організації схеми з заволодіння майном Національної гвардії на 81,64 млн грн.

Дії посадовця кваліфіковано за ч.

3 ст.

27 (особа, яка організувала вчинення злочину (злочинів) або керувала його (їх) учиненням - ред.) та ч.

5 ст.

191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем - ред.) Кримінального кодексу України”, — йдеться в повідомленні.

Їм виявився екс-заступник голови правління з будівництва державної компанії, який фактично, як з’ясувало слідство, керував ще й господарською діяльністю низки приватних компаній, що реалізовували проекти з будівництва в Києві, один із яких став приводом для розслідування НАБУ та САП.

“На момент вчинення злочину підозрюваний обіймав посаду заступника голови правління з будівництва державної компанії, а фактично, як з’ясувало слідство, керував господарською діяльністю низки приватних компаній, що реалізовували проекти з будівництва в Києві, один із яких став приводом для розслідування детективів Національного бюро”, — зазначається в повідомлені.

Разом із ним через корупційну схему з нерухомістю затримали ще двох людей.

Як повідомлялося, детективи Національного антикорупційного бюро України повідомили трьом особам про підозру у заволодінні майном Головного управління Нацгвардії на 81,64 млн.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны