Одіозна ексрегіоналка Бондаренко не потрапляє в Раду по мажоритарці
Одіозна ексрегіоналка Бондаренко не потрапляє в Раду по мажоритарці

Одіозна ексрегіоналка Бондаренко не потрапляє в Раду по мажоритарці

У виборчому окрузі № 131 Миколаївської області на позачергових виборах до Верховної Ради ексрегіоналка Олена Бондаренко, яка висувалася від "Опозиційного блоку", посіла четверте місце, набравши 7,75% голосів.

Про це свідчать дані ЦВК після обробки 100% протоколів.

Ексрегіоналку обійшли представник "Слуги народу" Артем Черноморов, за нього проголосували 42,84% виборців, та його найближчі суперники – самовисуванці Анатолій Гасюк і Владислав Невеселий, які набрали 10,48% і 7,99% відповідно.

Олена Бондаренко тривалий час була одним із ключових спікерів "Партії регіонів", голосувала за антидемократичні "диктаторські закони 16 січня".

Бондаренко також відома українцям тим, що в ефірі російського пропагандистського каналу "Росія-24" на початку грудня 2017-го назвала Революцію Гідності і саме мирну революцію назвала причиною всіх проблем України.

Це, зокрема, зафіксовано і в українській Вікіпедії.

Також, як зазначено у Вікіпедії, при намірі студентів перейменувати Донецький університет іменем Героя України та випускника цього вишу Василя Стуса, стала ініціатором антикампанії з найменування закладу іменем комуністичного лідера Володимира Дегтярьова.

Источник материала
Поделиться сюжетом