Як правильно зібрати дитину до школи: корисні поради батькам
Як правильно зібрати дитину до школи: корисні поради батькам

Як правильно зібрати дитину до школи: корисні поради батькам

Важливі рекомендації щодо якісного та економного збору дитини в школу.

Дуже важливо, перед тим як йти за покупками для збору дитини в школу, необхідно все записати, щоб в процесі закупівель нічого не забути і не скуповувати все, що не попадя.

Перед тим як відправиться з дитиною за покупками пошукайте речі і канцтовари в інтерент, часто там можна знайти все досить недорого, можна закуповувати оптом різні карцтовари, вартість від цього теж стане значно менше.

Ще як ідея можна розпитати у друзів, може хто - то володіє картою зі знижкою в якому то з цікавлять вас магазинах, це так само дозволить вам помітно заощадити і не дозволить розориться вашому сімейному бюджету.

Дуже зручно якщо у рюкзака, який ви придбали дитині в школу місткий і має багато кишень, так як малюкові належить окремо складати всі зошити, підручники, змінне взуття на тренування, їжу підготовлену вами для перекусу і мобільний телефон (якщо він необхідний).

Для того, щоб заощадити свій бюджет, основну закупівлю необхідно було проводити ще в кінці навчального року.

Але не варто падати духом і зараз можна заощадити, знав деякі хитрощі, це і дозволить акуратніше поставитися до вашого бюджету.

І так, як зібрати дитину в школу на 1 вересня.

Насамперед пропонуємо збір канцтоварів.

Варто пам'ятати, що поспіх в даному питанні зовсім ні до чого.

Варто враховувати, що клас вашої дитини вибере батьківський комітет, і саме його учасники будуть займатися питаннями закупівлі всіх необхідних канцтоварів.

До того ж ваш класний керівник може мати свої особливі уявлення про правильне наборі канцтоварів, є ймовірність, що він захоче, щоб весь клас писав в однакових щоденниках і зошитах.

Рекомендації по пеналу.

Ідеальний варіант, якщо він буде м'яким і невеликого розміру.

Так він не буде займати багато місця і не стане гриміти про парту, так як це може вивести з себе самого терплячого вчителя.

Не варто купувати пенал з наповнювачем, мається на веду той, в який виробники вже вклали ручки, фломастери, олівці, лінійки.

Найчастіше половина з усього вкладеного лежить без діла і дуже рідко приходить в користування, або навіть просто викидається через непотріб.

Популярні новини зараз.

Команда Зеленського кардинально змінить тарифи на світло: скільки платитимуть українці вже зовсім скоро.

Зірка Кварталу 95 Кравець благає українців про допомогу, часу немає: "Трапилася біда".

Українцям дозволять виходити на пенсію в 50: прийнято довгоочікувану постанову.

Євробляхам настав кінець: в Україні винайшли нову схему ввезення авто.

Показати ще.

Як правильно зібрати дитину до школи.

Так для учня початкових класів необхідно мати в пеналі: пару ручок, пару простих олівців, ластик, лінійка, три кольорових олівця - червоний, синій, зелений, для того щоб відзначати звуки на уроці російської мови, і, власне, з основного це все.

Точилку брати з собою в школу немає необхідності, так як в пеналі є пара олівців, коли школяр бере точилку в школу, то він її найчастіше просто втрачає.

Якщо є зайві кошти, то рекомендуємо взяти велику, стаціонарну точилку.

Вона не з дешевих, але вона прослужить вам і вашому учневі довгі роки.

Рекомендуємо все канцтовари, а саме: зошити, обкладинки, ручки вибирати якомога простіше без модних малюнків, намагайтеся уникнути покупок з - за наявності на них яскравої картинки, вони будуть заважати дитині зосередиться на уроці, так само по цінуй вони на порядок дешевше.

Так як різні підручники, робочі зошити, зошити для читання мають один формат то придбати обкладинку на них не складає труднощів.

Якщо ж параметри підручників різняться, просто візьміть їх з собою, так ви зможете підібрати обкладинку потрібного формату і напевно не помилитися.

Якщо є на місці консультант, можете залучити його до вибору обкладинок, так ви помітно заощадите свій час на їх вибір, а з деякими навіть допоможе розібратися в правильності одягання, так як на сьогоднішній день їх сила-силенна.

Кольорові олівці.

Крім вище названих олівців в трьох кольорах, вашому школяреві, так само знадобиться ще і ціла упаковка олівців для малювання.

На цьому моменті можна заощадити і не купувати величезну пачку олівців на 36 кольорів, для школяра молодших класів не потрібен один і той же колір в декількох відтінках, йому буде достатньо упаковки на 12 кольорів.

Рекомендуємо, учневі початкової школи наклеїти в підручники і великі зошити стрічки-закладки, це дозволить дитині набагато швидше орієнтуватися в матеріалі.

Збір дитини до школи.

Шкільна форма.

На сьогоднішній день більшість шкіл дотримується єдиної вимоги до школи, це однотонні сорочки, біла водолазка в день фізкультури, штани і жилет.

Піджак, діти використовують дуже рідко, так що не поспішайте купувати його за шалені гроші, його як правило одягають раз або два на 1 вересня.

Так, що можете його сміливо не вносити в список необхідних покупок, але не завадить звичайно порадитися з вашим класним керівником і взяти до уваги його рекомендації на цей рахунок.

В основному учневі на 1 вересня достатньо однієї білої сорочки, а на кожен день можна взяти однотонні або кольорові, як вважаєте за потрібне в кількості трьох або чотирьох штук.

Щодо придбання штанів і спідниць, їх краще брати відразу по парі штук.

Розраховуючи, що одні на дане розмір дитини, а інші на розмір більше, зміна повинна бути інакше, коли дитина забруднить річ вам її не буде на що замінити.

Найчастіше вже з листопада в більшості магазинів стає важко знайти шкільну форму, так що краще робіть запас одягу заздалегідь.

Вибираючи штани, зверніть увагу на коліна і стрілки.

Краще, якщо середини штанини укріплені, а стрілка прострочена.

Спортивна форма буває для вулиці (штани і олімпійка), для залу краще вибирати шорти і білу футболка.

В основному олімпійки прігождаются досить-таки рідко, так як в школах зазвичай топлять дуже добре, а на вулиці цілком можна обійтися без олімпійки.

Можна, наприклад, використовувати бомбер, який дитина носить після школи.

В кількості двох штук коштує придбати футболок і шкарпеток, варто віддати перевагу синтетичним тканинам.

Кросівки обов'язково придбайте на липучках, сучасні діти довго не можуть розібратися зі шнурками, для спортивної форми так само необхідний окремий мішок.

За статистикою найнижчі ціни на шкільні сумки в лютому, так ті хто не встиг купити рюкзак зимою в кануть вересня заплатить за нього на порядок більше.

То чи варто вибирати своєму школяреві хороший рюкзак з жорсткою ортопедичною спинкою, оптимальної ваги не може коштувати надто дешево.

Особливості рюкзака:.

Вага повністю укомплектованого рюкзака не повинен перевищувати 2 кг для учня початкової школи.

Так що вага порожнього повинен бути не більше 900 - 1000 р.

Ширина лямок не менше 4 см.

Ідеально - 5 см.

Жорстка ортопедична спинка з м'якою прокладкою, з хорошою вентиляцією.

Рюкзак повинен бути зроблений з щільного водовідштовхувального матеріалу.

Таким чином, застосовуючи всі вище перераховані рекомендації і поради ви зможете гідно зібрати дитину в школу і не розтратити всі запаси сімейного бюджету.

Як правильно зібрати дитину до школи.

Источник материала
Поделиться сюжетом