Львівський суд звільнив від покарання двох нападників на табір ромів
Львівський суд звільнив від покарання двох нападників на табір ромів

Львівський суд звільнив від покарання двох нападників на табір ромів

21:43, 25 серпня 2019.

Напад стався у 2018 році у лісосмузі на перехресті вулиць Трускавецької та Тролейбусної у Львові.

Напад стався у ніч на 24 червня 2018 року / фото Нацполіції.

Перемишлянський районний суд Львівської області визнав винними та звільнив від покарання двох нападників на табір закарпатських ромів у Львові.

Відповідний вирок оприлюднили в Єдиному реєстрі судових рішень, передає Mukachevo.

Двоє учнів 11-а класу ліцею імені Івана Пулюя визнали свою провину в повному обсязі і уклали угоду з прокуратурою, за якою домовились співпрацювати зі слідством.

Зважаючи на визнання вини та сприяння у розкритті злочину, обох хлопців визнали винними та призначили по 4 роки і 6 місяців позбавлення волі.

Перемишлянський райсуд Львова звільнив обох хлопців від відбування покарання, зобов’язавши впродовж півтора року періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації та повідомляти про зміну місця проживання, роботи або навчання.

Як повідомляв УНІАН, в ніч на 24 червня група озброєних ножами, металевими трубами і ланцюгами людей в лісовому масиві на околиці Львова напала на табір ромів.

В результаті нападу загинув 24-річний мешканець Закарпатської області, ще четверо, серед яких 10-річний хлопчик, двоє 19-річних хлопців і 30-річна жінка були травмовані.

Вісім підозрюваних, серед яких один 20-річний і семеро 16-17-річних юнаків, затримані.

23 травня група радикально налаштованих осіб розгромила табір ромів у Тернополі, а 7 червня учасники організації "Національні дружини" - табір на Лисій горі в Києві.

#Львів#ромипогода у Львові.

Источник материала
Поделиться сюжетом