Влада атакує три канали, які говорять за мир, – Медведчук
Влада атакує три канали, які говорять за мир, – Медведчук

Влада атакує три канали, які говорять за мир, – Медведчук

Нинішня влада в Україні веде атаки на три телеканали, які говорять за мир: це "112 Україна", News.

One і ZIK.

Про це заявив голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат Віктор Медведчук в ефірі телеканалу "112 Україна".

Він наголосив на тому, що на цих трьох каналах подають різні погляди, зокрема за участю партії влади, монобільшості, тобто "Слуги народу", представників інших політичних сил – як тих, хто представлений у парламенті, так і тих, які поза парламентом, але продовжують вести політичну роботу.

"Це все спрямовано проти цих ЗМІ.

І ще одна особливість, що якщо на першому етапі, місяць-півтора тому, коли вже йшла атака на всі ваші канали, було абсолютно зрозуміло, що ця атака цілеспрямована, але не було зрозуміло, чому в цій ситуації йде атака на канали, які фактично єдині у нас у країні проповідують мир: і "112 Україна", і News.

One, і ZIK виступають за припинення бойових дій та за мирне врегулювання на Донбасі.

Саме ці канали, які приділяють цьому найбільше ефірного часу, де обговорюють це питання, незалежно від того, яку тему обговорюють, ви до нього або приходите, або ви переходите на його обговорення, – це питання миру і припинення бойових дій, – чомусь ці канали стали кісткою в горлі пана Зеленського та його команди", – сказав Медведчук.

Тому коли ви ставите питання, чому створювалася ця комісія, то я можу сказати про те, що вона створювалася за ініціативи пана Зеленського, його партії, і вони роблять все для того, щоб закрити рот незалежним телевізійним мовникам, а саме: каналу "112 Україна", News.

One і ZIK", – зазначив політик.

One, "112 Україна", ZIK.

Источник материала
Поделиться сюжетом