Антикоррсуд оголосив перерву у справі Гладковського
Антикоррсуд оголосив перерву у справі Гладковського

Антикоррсуд оголосив перерву у справі Гладковського

Олег Гладковський.

сайт президента Украины.

Вищий антикорупційний суд знову розглядатиме питання обрання запобіжного заходу екс-заступнику секретаря РНБО Олегу Гладковському 19 жовтня.

Про це повідомляє "Українська правда".

"Вищий антикорупційний суд оголосив перерву у справі проти колишнього першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони Олега Гладковського", - йдеться у повідомленні.

Судове засідання заплановане на 12:00.

Народні депутати Максим Саврасов і Ростислав Павленко, а також блогер Андрій Серебрянський готові взяти на поруки колишнього заступника секретаря РНБО Олега Гладковського.

Адвокати экс-чиновника подали клопотання про його звільнення з-під варти, оскільки на момент затримання він не був у статусі підозрюваного.

За словами Гладковського, йому вручили підозру 18 жовтня, о 17:18.

На думку адвоката, без рішення слідчого судді затримання є незаконним.

Разом з тим, прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури просять Вищий антикорупційний суд призначити екс-заступнику секретаря РНБО Олегу Гладковському в якості запобіжного заходу арешт з альтернативою застави в розмірі 100 млн гривень.

Колишнього чиновника затримало НАБУ 17 жовтня перед вильотом до Брюсселя у кримінальній справі про зловживання службовим становищем.

Источник материала
Поделиться сюжетом