Трамп заявив, що не знає Тейлора, але назвав його представником опозиції до себе
Трамп заявив, що не знає Тейлора, але назвав його представником опозиції до себе

Трамп заявив, що не знає Тейлора, але назвав його представником опозиції до себе

04:36, 24 жовтня 2019.

Світ.

Президент США зазначив, що Вільям Тейлор належить до кола так званих "непримиренних опонентів Трампа".

Президент США Дональд Трамп назвав голову дипломатичної місії США в Україні Вільяма Тейлора представником опозиції до себе всередині Республіканської партії.

Трамп також, як видається, висловив жаль з приводу того, що опозиційно налаштовані до нього республіканці отримують роботу в адміністрації США, передає Голос Америки.

Зокрема президент США зазначив, що Тейлор належить до кола так званих "непримиренних опонентів Трампа" (Never Trumper Diplomat Bill Taylor - англ.) - республіканців, які виступають проти президента США.

Трамп також висловив жаль, що вони отримують посади в адміністрації США.

"Було би чудово, якби люди в адміністрації Трампа, які (сподіваюсь!) бажають якнайкращого, припинили би наймати принципових противників Трампа, які ще гірші за нероб-демократів.

Нічого хорошого з ними не буває", - заявив Трамп.

Як відомо, Байден вимагав відставки генпрокурора Шокіна, який пізніше заявив, що відставка була зумовлена нібито розслідуванням щодо Burisma.

У ході свідчень у Конгресі Тейлор заявив, що виконання вимог Трампа розглядалось адміністрацією США, як передумова відновлення замороженої підтримки Україні.

Демократи заявляють, що Трамп тиснув на уряд України, бо початок розслідування щодо Байдена підвищив би його шанси переобратись президентом у 2020 році.

Розслідування щодо початку процедури імпічменту Трампа стосується його спілкування з президентом України Зеленським та буцімто вимог Трампа провести розслідування в Україні саме з метою зашкодити Джо Байдену.

#США#Дональд Трамп.

Источник материала
Поделиться сюжетом