Зеленський призначив голову Чернігівської ОДА
Зеленський призначив голову Чернігівської ОДА

Зеленський призначив голову Чернігівської ОДА

1 листопада.

Президент України Володимир Зеленський увільнив Наталію Романову від тимчасового виконання обов’язків голови Чернігівської облдержадміністрації та призначив головою ОДА Андрія Прокопенка.

Про це йдеться у відповідних указах - №793/2019 і №794/2019 - опублікованих на офіційному сайті Глави держави, передає УНН.

Так, згідно з указом №793/2019 від 31 жовтня, Романову Наталію Андріївну увільнено від тимчасового виконання обов’язків голови Чернігівської обласної державної адміністрації.

А указом №794/2019 від 31 жовтня призначено нового голову ОДА – Андрія Прокопенка.

"Призначити Прокопенка Андрія Леонідовича головою Чернігівської обласної державної адміністрації", - йдеться в документі.

Як повідомили у пресслужбі Чернігівської облдержадміністрації, перший заступник керівника Офісу Президента Сергій Трофімов сьогодні під час робочої поїздки у Чернігівську область представив громаді новопризначеного голову ОДА Андрія Прокопенка.

"Виконуючи доручення Президента України, Сергій Трофімов зачитав Указ про призначення та вручив новому керівнику ОДА посвідчення", - йдеться в повідомленні.

Андрій Прокопенко — політтехнолог та політичний консультант.

Закінчив філософський факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Кандидат філософських наук.

У 2012-2013 роках Андрій Прокопенко працював радником віце-президента, а згодом очолював департамент комунікацій зі співробітниками та корпоративних ЗМІ нафтової компанії ТНК-ВР.

З 2015 року очолює компанію "Прокопенко та партнери", яка спеціалізується на управлінні виборчими кампаніями, стратегічних та кризових комунікаціях.

У тому ж році був обраний депутатом Чернігівської обласної ради.

На виборах у 2019 році очолював Одеський обласний штаб "Слуги народу".

Источник материала
Поделиться сюжетом