19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
«Зліт масонської ложі». Екснардеп Найєм показав фото українських «сорося»
«Зліт масонської ложі». Екснардеп Найєм показав фото українських «сорося»

«Зліт масонської ложі». Екснардеп Найєм показав фото українських «сорося»

Екс-нардеп Мустафа Найєм сьогодні заявив, що він знаходиться на «щорічному зльоті масонської ложі «соросят» у резиденції посла США в Україні.

Найєм розмістив у своєму «Фейсбуці» фото, на якому зображений він, а також його колеги у парламенті 8-го скликання Світлана Заліщук та Сергій Лещенко.

«Щорічний зліт масонської ложі «соросят» бажає вам гарного тижня.

Фото заряджене.

Знімає порчу, приворот і смуток», - йдеться в повідомленні.

У такій жартівливій формі Найєм назвав себе і своїх колег прибічниками відомого американського мецената Джорджа Сороса, чиї фонди спонсорують політиків по всьому світі, особливо якщо вони виступають з критикою на адресу РФ.

Також відомо, що колишніх єврооптимістів у минулій Верховній Раді ще називають «соросятами», адже вони мали підтримку американського посольства та отримували на свої програми гранти США.

Крім колишніх українських нардепів на світлині «засвітився» один з найвідоміших політологів, директор Центру демократії, розвитку та верховенства права, а також філософ і письменник Френсіс Фукуяма.

Фукуяма зазначив, що зараз Україна переживає унікальний момент, який рідко зустрінеш в інших розвинених демократіях, коли більша частина парламенту – це нові обличчя.

«Це величезна можливість для країни, і велика відповідальність для молодих політиків, саме тому ми з задоволенням поділимося досвідом та найкращими практиками, які спрацювали в світі», – додав він.

Источник материала
Поделиться сюжетом