Чому Гончарук тікає від питання про міністра Милованова, який призначає на держпідприємства корупціонерів
Чому Гончарук тікає від питання про міністра Милованова, який призначає на держпідприємства корупціонерів

Чому Гончарук тікає від питання про міністра Милованова, який призначає на держпідприємства корупціонерів

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук ухиляється від відповіді на питання, чому Кабмін закриває очі, на те що міністерство економрозвитку, а саме очільник Тимофій Милованов та його заступник Тарас Висоцький призначають у держпідприємства керівників-корупціонерів.

Про це повідомляє "Актуальная правда".

Гончарук, як тільки почув питання, відразу почав тікати, але ми його наздогнали вже аж біля дверей до його приймальні, та задали ще раз питання.

Як бачимо, або прем’єр-міністру соромно за міністра Милованова, або вони разом активно розпрадають посади директорів держпідприємств з перпективою приватизації установ за бесцінок, перепишуть на підставні фірми та роздербанять по власних кишенях.

Всього держпідприємств в які буде призначено нове керівництво близько чотирьох десятків, ось кілька прикладів, про хабарників, яких Милованов призначив директорами.

До Аграрного Фонду було відправлено Івана Баришева, який вже вкрав з цього підприємства у 2014 році 900 мільйонів гривень.

У Центрі сертифікації та експертизи насіння і садивного матеріалу тепер хазяйнує Василь Сахненко, він у 2015 році поцупив з Державної продовольчо-зерновій корпораціії України 23 мільйони доларів.

Максим Немчинов, новий голова Укрхімтрансаміаку, став підпільним мільйонером, з 2016 року активно використовуючи для корупції свою посаду державного секретаря Міністерства енергетики.

Агенство з акредитації України тепер очолює Ігор Янчев, він не має відповідного наукового ступеня та досвіду 5 років праці у сфері стандартизації, а це пряме порушення законодавства.

Згодом ми розповімо про інші державні підприємства, в які міністр Тимофій Милованов відправив керівників-корупціонерів деребанити майно та кошти.

А прем’єр-міністру Олексію Гончаруку потрібно задуматися, чи хоче він увійти в історію України як прогресивний реформатором, або буде черговим баригою, на якоого усю вічність будуть люди слати прокльони.

Источник материала
Поделиться сюжетом