Які продукти найчастіше викликають алергію
Які продукти найчастіше викликають алергію

Які продукти найчастіше викликають алергію

Горіхи і боби, шоколад, цитрусові та яйця найчастіше викликають алергію.

Алергія на бобові і горіхи може призвести до анафілактичного шоку.

Людина може померти.

Шоколад викликає алергію через соєвий лецитин, горіхові наповнювачі або глютен, сухе молоко і пальмове масло, пише lady.

Молочні продукти можуть не засвоюватися організмом.

Це часто називають непереносимістю лактози, від якої зараз страждає велика кількість людей.

Алергія на молоко не одне й те ж, що і непереносимість.

Але варто обов'язково здати аналізи на алергени.

Цитрусові - найвідоміший алерген.

Зайві фрукти можуть дратувати шлунково-кишковий тракт, викликати набряки.

Мед може стати причиною набряку гортані і заблокувати дихальні шляхи у алергіків.

Риба найчастіше викликає алергію у дітей, однак буває і у дорослих.

На алергію на крупи і каші страждає один з 200 людей.

Серед частих алергенів є і яйця.

Алергія — це реакція організму на чужорідний білок.

Може передаватися спадково чи виникати самостійно.

Проявляється вона висипанням на шкірі чи закладеним носом.

Часто на алерген реагує тільки слизова дихальних шляхів.

Виникає задишка й кашель.

Очі червоніють і сльозяться.

Источник материала
Поделиться сюжетом