Григорій Тичина став генпродюсером каналу «UA: Перший»
Григорій Тичина став генпродюсером каналу «UA: Перший»

Григорій Тичина став генпродюсером каналу «UA: Перший»

Про це йдеться на корпоративному сайті Суспільного.

«У дирекцію телебачення Суспільного мовника прийшла нова команда, і після кількох зустрічей стало зрозуміло, що у нас збігаються цінності, підходи до того, яким має бути українське телебачення найближчими роками, оцінки перспектив та ставлення до того, як задуманого результату можна досягти.

Тому я погодився на цю пропозицію і сподіваюся, що мій досвід і мої ідеї стануть у пригоді Суспільному мовнику»,– цитує пресслужба Суспільного Григорія Тичину.

За словами генпродюсера «UA: Першого», його приваблює ідея того, що цей канал в умовах сучасного українського медійного ландшафту має всі передумови, аби бути найоб’єктивнішим у відтворенні реальності та висвітленні процесів, які відбуваються в країні, максимально відповідаючи суспільним інтересам.

Як повідомляє Суспільне, Григорій Тичина має значний досвід роботи на телебаченні: 1993 року почав працювати на одній із перших українських приватних студій «TV-Табачук», що готувала новини для телеканалів УТ-3 і ТЕТ, після того — головним редактором на ще державному телебаченні (НТКУ), а 1997 року став директором із розвитку мережі на телеканалі СТБ.

Три роки присвятив роботі з новинами та аналітичними оглядами для регіональних ЗМІ, керуючи інформаційною агенцією «Центр журналістських досліджень», а вже 2000-го — знову повернувся на телебачення.

Наступні 10 років (із них 7 — як CEO) присвятив роботі над проєктом, яким пишається найбільше — телеканалом ТЕТ.

2011 року Григорій Тичина перейшов до ТРК «Україна» на посаду головного виконавчого продюсера, де протягом трьох років відповідав за все власне виробництво телеканалу, за винятком спорту й новин, а саме за серіали, розважальні телепроєкти, токшоу та документальні програми.

З 2014 року Григорій Тичина продюсував документальні проєкти на студії FILM.

UA, займався консультаційним бізнесом у галузі PR та GR, консультував кілька медійних груп, керував агенцією Havas PR Kyiv, що працює в складі мережі міжнародної комунікаційної групи Havas.

Член правління НСТУ, відповідальний за платформу телебачення, Ярослав Лодигін зазначив, що.

Григорій Тичина – один із найкращих і найдосвідченіших українських менеджерів, що підтверджує вся його телевізійна кар’єра.

29 серпня Ярослава Лодигіна призначили членом правління НСТУ, відповідальним за телевізійну платформу.

Источник материала
Поделиться сюжетом