Як навчитися швидко друкувати сліпим методом: поради та цікаві підказки
Як навчитися швидко друкувати сліпим методом: поради та цікаві підказки

Як навчитися швидко друкувати сліпим методом: поради та цікаві підказки

Високе значення швидкості сліпого друку2.

Поради - як можна швидко навчиться друкувати на клавіатурі всліпу3.

Клавіатурний тренажер.

У наш час все більше професій пов'язані з роботою на комп'ютері, так, щоб встигати стежити за всіма новими тенденціями, потрібно вміти швидко реагувати, знаходити інформацію в інтернеті, так можна буде йти в ногу з часом.

Природно, чим швидше людина буде набирати інформацію на комп'ютері, тим більше вона встигне знайти інформацію що її зацікавить і з усім ознайомиться.

Таким чином швидкий набір на клавіатурі став називатися - сліпий метод.

Цим методом необхідно оволодіти всім в обов'язковому порядку, ми для цього пропонуємо дізнатися докладніше про програму - Соло на клавіатурі.

Впевнені про неї чули багато користувачів і не раз, інтерес даного методу в тому, щоб, навчившись грамотно і швидко друкувати на клавіатурі перевершувати своїх колег, тим самим виходячи на новий професійний рівень.

Рекомендації - як навчитися швидко друкувати наосліп, такий запис дуже часто можна зустріти на просторах інтернету, але справа в тому, що сама по собі швидкість набору тексту, не так важлива, як про це йдеться.

Не варто забувати про сенс в написаному тексті, а то користувач, що освоїв швидкий набір на клавіатурі, надрукує свою статтю за пару годин, а ось сенс і грамотність в ньому будуть страждати, напевно замовник такого не оцінить.

Швидкий набір тексту, vladtime.

Швидкий набір тексту.

Сліпий десятипальцевий метод в першу чергу покликаний не тільки і не стільки підвищити швидкість набору тексту - друк наосліп в першу чергу потрібен для того, щоб дати користувачеві на пряму переносити всі свої думки тут же на папір, а це безсумнівно дуже потрібна навичка.

Популярні новини зараз.

Степаненко не витримала після весілля Петросяна: "Якщо це правда...".

Із залицяльником доньки Заворотнюк трапилося лихо: колишній Корольової примчав на допомогу.

Американець показав СРСР часів Сталіна в кольорових знімках: таким бідним "совок" і уявити не могли.

Улюблена страва українців: експерти розповіли, яку рибу не можна їсти у жодному випадку.

Показати ще.

Високе значення швидкості сліпого друку.

Для прикладу, людина звикла ясно викладати свої думки в слух, підбираючи необхідні словосполучення, а коли вона намагається все це перенести на папір, або сторінку веб - сайту, то виходить вже менш ефектно.

Причиною є саме невміння більшості людей швидко друкувати ті думки, які вони б хотіли донести з певної теми.

Так в голові величезна кількість інформації, яку хочеться висловити, а коли її мозок формує для друку, вона стає не такою конкретною як здавалося раніше.

Суть методу в тому, щоб в процесі набору не дивитися на клавіатуру, так поки користувач шукає потрібні літери, він втрачає досить чимало часу.

Так як людський мозок на відміну від комп'ютера не має можливості зберігати всі фрази, які він ще не встиг перенести на папір в буфері пам'яті.

Є звичайно люди, пам'яті яких тільки можна позаздрити, і вони з легкістю прописують усі свої думки на папері, при цьому нічого не загубивши, але на жаль, таких не дуже багато.

На сьогоднішній день, більшість людей не може лаконічно сформувати всі свої думки в голові і так же перенести їх на папір, частіше це виходить дуже незграбно і сенс зовсім доноситься не той, який планувався.

Причина в тому, що поки людина друкує його думки, починають губитися і ті фрази які ось тільки прийшли в голову, тут же починають забуватися, звісно кожну людину це злить.

Саме через це люди мріють мати можливість переносити всі свої думки на папір в той же час, як вони формуються в голові, це допомогло б нічого не упустити і як слід викласти свої думки з певної теми.

Таким чином і написані статті безсумнівно ставали б унікальними, якісними і здатними дати основний поштовх до написання в подальшому статей на такому ж рівні.

Зараз багато так званих письменників, скидають свої тексти у всесвітню павутину, але часто ніякого смислового навантаження не несуть, а є просто набором слів, які людина перенесла на папір, а розкрити свої думки з певного питання так і не змогла, звісно таким текстом вона нікого не зацікавить і не приверне до своєї діяльності.

Друк тексту наосліп, poland-ukraine.

Друк тексту наосліп.

Кожна людина, яка по роботі пов'язана з комп'ютером бажає навчитися методу швидкого друку, та ще щоб з цього всього виходили грамотні тексти, що мають непогане смислове навантаження, що напевно б сподобалося як читачам, так і самому автору тексту.

Метод, про який йде мова заснований на тому, щоб людина навчилася друкувати відразу десятьма пальцями, тим самим в короткі терміни підвищивши свої навички друку наосліп.

Дивлячись лише на екран монітора, а не на клавіатуру, людина як би миттєво відтворює всі думки які прийшли їй в голову.

У питанні навчання швидкого друку люди діляться на два типи: перші, вирішивши, заощадити використовують безкоштовні тренажери, наявні онлайн, а другі купують програму - «Соло на клавіатурі», стимулюючи себе тим, що раз гроші сплачені, але необхідно пройти дане навчання.

Не важливо який метод вирішить для себе вибрати людина, він напевно допоможе йому звільнити мозок від звичної рутини пошуку потрібної літери на клавіатурі, а відразу швидко викладати на папір все, про що думає.

В процесі навчання деякі пропонують наговорити собі інформації на диктофон, а після вже прослуховуючи намагаючись якомога швидше її надрукувати.

Але це подвійна робота, погодьтеся куди простіше просто думати і відразу використовуючи всі десять пальців переносити все на папір, дивлячись лише тільки на монітор комп'ютера.

Але навчиться швидкого друку на клавіатурі можна одним єдиним способом - це сидіти і друкувати за допомогою онлайн помічника, і чим менше користувач буде замислюватися який палець на якій букві повинен стояти, тим швидше у нього вийде освоїти цю програму.

Поради - як можна швидко навчиться друкувати на клавіатурі всліпу.

У здійсненні навчання за цим методом для людини важливо повністю покластися на свої рефлекси, вимкнувши при цьому на час мозок.

Таким чином, чим менше людина замислюється, тим швидше він освоює методику швидкої друку, так як зайві думки про те, як потрібно і як правильно, будуть його тільки відволікати.

З цього розуміємо, що людині потрібно створити для себе таку обстановку в якій мозок буде менше працювати, а пальці рук здійснюватимуть чималий обсяг роботи, можна включити голосно музику так думки будуть губитися і зосередиться буде дуже складно.

Коли думки почнуть губитися вступає в силу моторика пальців і так методика буде освоєна куди швидше і простіше.

Поради – як можна швидко навчитися друкувати, blogkadrovika.

Поради - як можна швидко навчиться друкувати.

Звичайно ж багато що залежить від того клавіатурного тренажера, який людина для себе вибрав на час навчання, але ще важливим фактором є особисті дані моторики.

В середньому займаючись по дві години на день, за два місяці людині реально добитися непоганого рівня сліпого набору, варто не лякатися так як спершу рівень швидкості знизитися, це через те, що відбувається навчання незнайомим навичкам, але незабаром метод почне працювати на підвищення швидкості сліпого друку, що напевно порадує користувача.

Таким чином освоївши швидкий набір десятьма пальцями людина сміливо зможе займатися написання статей для роботи або для веб - сайтів, головне не кидати почате на півдорозі, якщо ви помітили, що швидкість вже почала зростати, то не варто відразу відмовлятися від клавіатурного тренажера, спершу зафіксуйте на одному рівні набору, а після вже потихеньку уходьте від клавіатурного тренажера.

Клавіатурний тренажер.

Можна звичайно знайти в мережі тренажери по наборі тексту, якими можна буде користуватися абсолютно безкоштовно, але пропонуємо ознайомиться з таким відомим тренажером як - VerseQ.

Але повірте ті кошти які користувач змушений сплатити за тренажер повернуться до нього з непоганим прибутком у вигляді освоєння нового незамінного в наші дні навику швидкого набору тексту.

Тренажер про який йде мова, має чимало переваг перше з яких - це можливість навчиться друку всіх символів на клавіатурі відразу, з самого початку тренінгу.

Метод такий простий, що зацікавить навіть дітей, які без сумніву з легкістю з усім впораються і освоять всі особливості клавіатури, дана програма не вимагає реєстрації, так встановивши її собі на комп'ютер можна просто відкрити і відразу починати працювати.

Швидкого друкування дозволить робити роботу на комп'ютері в куди більш короткі терміни.

Програма дає можливість користувачу вибрати спершу полегшений режим, в цей момент буде запропоновано друкувати російською мовою не дивлячись при цьому на клавіатуру.

Українська розкладка клавіатури і набір тексту зі знаками пунктуації чекає користувача трохи пізніше, коли його навички сліпого набору почнуть помітно поліпшуватися.

Сподіваємося дана стаття по швидкому набору тексту стане в нагоді кожному хто її прочитав і дозволить освоїти такий же метод і для себе.

Источник материала
Поделиться сюжетом