19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Газові переговори України та РФ у Відні продовжилися і в понеділок
Газові переговори України та РФ у Відні продовжилися і в понеділок

Газові переговори України та РФ у Відні продовжилися і в понеділок

30 грудня.

Газові переговори делегацій України та Росії, які стартували у Відні у минулий четвер, 26 грудня, продовжилися і в понеділок.

Відповідну інформацію на своїй сторінці у Facebook оприлюднив у ніч на 30 грудня заступник міністра юстиції України Іван Ліщина, передає УНН.

"День..

(29 грудня - ред.) закінчився так же, як і почався - на переговорах Газпрому та Нафтогазу", - написав Ліщина після опівночі, 30 грудня.

Так, раніше керівник НАК “Нафтогаз України” Андрій Коболєв повідомив, що поки на переговорах щодо виконання підписаного 20 грудня в Мінську протоколу між Україною та Росією немає узгоджених текстів документів.

Напередодні ж міністр юстиції Денис Малюська повідомив, що процес підписання домовленостей між Україною та Росією щодо продовження транзиту газу у Відні ще не завершено.

У ТОВ "Оператор ГТС України" повідомили, що мета переговорів між делегаціями України та Росії у Відні - фіналізувати всі договори.

м., а в 2021-2024 роках — по 40 млрд куб.

Також у межах домовленостей 27 грудня Україна отримала 2,9 млрд доларів від “Газпрому” за рішенням Стокгольмского арбітражу.

Источник материала
Поделиться сюжетом