Facebook ввів можливість відв'язування особистих даних від профілю
Facebook ввів можливість відв'язування особистих даних від профілю

Facebook ввів можливість відв'язування особистих даних від профілю

CNN.

Соціальна мережа Facebook запроваджує інструмент для користувачів, який дозволяє відв'язати від профілю особисті дані.

Про це повідомляють в прес-службі компанії.

Наголошується, що інструмент дозволить приховувати дані від сторонніх сайтів і сервісів, у яких профіль у Facebook використовується для авторизації.

Facebook почне виводити у стрічці новин оповіщення із закликом пройти перевірку налаштувань конфіденційності, що містять посилання на оновлений інструмент перевірки конфіденційності.

Цей інструмент дозволить дізнатися, хто може переглядати вашу інформацію, включити двофакторну аутентифікацію і подивитися, які програми використовують дані облікового запису Facebook для авторизації.

Протягом декількох тижнів Facebook планує закликати пройти перевірку 2 млрд людей.

Спочатку інструмент Цукерберг анонсував ще на конференції F8 в 2018 році, пообіцявши зробити його доступним в кінці 2018 року, але запуск кілька разів переносили - спочатку до весни 2019 року, пізніше ще раз - до осені.

У серпні 2019 року після низки перенесень його нарешті запустили в тестовому режимі в трьох країнах, обіцяючи поширити на весь світ за кілька місяців.

І ось тепер відбувся фінальний реліз.

Сам інструмент Clear History є частиною нового розділу Off-Facebook activity і доступний в налаштуваннях програми і сайту в розділі "Ваша інформація на Facebook".

Теги по теме
Facebook
Источник материала
Поделиться сюжетом