Соболєв попросив Зеленського відреагувати на незаконне позбавлення його держохорони
Соболєв попросив Зеленського відреагувати на незаконне позбавлення його держохорони

Соболєв попросив Зеленського відреагувати на незаконне позбавлення його держохорони

12 лютого.

Депутат Київської облради В’ячеслав Соболєв, 3-річного сина якого було вбито в результаті замаху на нього, записав відеозвернення до Президента України Володимира Зеленського з проханням відреагувати на незаконне позбавлення його державної охорони.

Відповідне відео він розмістив на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"За останні два тижні відбулося багато подій.

У мене є 100% інформація про те, що на мене і мою сім’ю готується замах.

Ця інформація є і у поліції.

Проте, в п’ятницю, аж до понеділка, ГУНП міста Києва знімає охорону.

Не дивлячись на те, що є доручення Головного слідчого управління України про забезпечення заходів безпеки", - наголосив Соболєв.

За його словами, за попередні два місяці, доки кримінальна справа щодо вбивства його сина була в ГУНП міста Києва, слідство не просунулося ні на крок.

"Я хочу звернутися до Президента України: у мене велике прохання до Вас, не як до Президента, а як до батька – виділіть у своєму щільному графіку лише 5 хвилин для мене.

Я готовий надати всю інформацію, за допомогою якої ми попередимо разом з вами багато смертей, які можуть бути в нашій країні.

Дякую вам заздалегідь", - сказав Соболєв.

Як повідомлялося в УНН, ввечері 1 грудня 2019 року у центрі Києва обстріляли автомобіль, у салоні якого перебувала родина депутата Київської обласної ради В’ячеслава Соболєва.

Куля влучила у трирічного хлопчика — сина Соболєва, який помер дорогою до лікарні.

2 грудня правоохоронці заявили про затримання двох підозрюваних у нападі.

За версією слідства, підозрювані, двоє громадян України, 18 та 19 років, діючи на замовлення невстановленої особи, розробили спільний план вчинення вбивства депутата, визначивши місце для його здійснення – майданчик біля ресторану в центрі Києва, а також шляхи підходу та відходу.

17 грудня у прокуратурі Києва повідомили, що причетним до замаху на депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва, під час якого загинув його трирічний син, вважається 25-річний уродженець Росії.

Теги по теме
Владимир Зеленский
Источник материала
loader
loader