Печиво-валентинки: три рецепти до Дня святого Валентина
Печиво-валентинки: три рецепти до Дня святого Валентина

Печиво-валентинки: три рецепти до Дня святого Валентина

Рецепти приготування печива-валентинок своїми руками.

Печиво з джемом.

Борошно – 200 г.

Крохмаль – 100 г.

Цукрова пудра – 80 г.

Вершкове масло – 150 г.

Вершки 30% – 60 мл.

Джем за смаком – 100-150 г.

Лікер за смаком – 1 ст.

Рецепт приготування печива з джемом:.

Змішайте у великій мисці борошно, крохмаль та цукрову пудру.

Додайте охолоджене вершкове масло.

Ретельно перетріть виделкою масло з борошняної сумішшю.

Додайте вершки і перемішайте все виделкою, поки суміш не буде однорідною.

Отримане тісто швидко зберіть руками в грудку і загорніть у харчову плівку.

Покладіть тісто в холодильник на 3 години.

Після цього розкачайте пісочне тісто в пласт, товщиною близько 4 мм.

Виріжте з тіста сердечка – одні мають бути цілі, а інші з отвором всередині.

Викладіть печиво-сердечка на пергамент.

Випікайте у розігрітій до 200 градусів духовці близько 7 хвилин.

Печиво має бути персикового кольору.

Вийміть печиво з духовки і дайте йому охолонути.

Змішайте джем з лікером.

Нанесіть трохи джему на печиво-основу і накладіть зверху печивом з вирізаним сердечком.

Пісочне печиво з джемом присипте цукровою пудрою.

Печиво-валентинки: три рецепти до Дня святого Валентина - Фото 1

Печиво з джемом з формі сердечок.

Імбирне печиво з глазур’ю.

Мед – 6 ст.

Цукор – 6 ст.

Вершкове масло – 200 г.

Сода – 1/2 ч.

Борошно – 3-3,5 склянки.

Мелена кориця – 1 ч.

Мелений імбир – 1 ч.

Мелений кардамон – 1 ч.

Рецепт приготування печива з глазур’ю:.

У каструлю з товстим дном покладіть мед та цукор, додайте спеції.

Для більшого аромату замість меленого можна покласти натертого кореня імбиру.

Поставте суміш на вогонь, постійно помішуючи, розтопіть мед.

Зніміть з вогню і додайте до меду, вершкове масло, яке також повинне розчинитися.

Для тіста змішайте 3 склянки просіяного борошна та соду.

У центр гірки додайте солодку суміш, яка злегка остигнула.

Замішайте тісто та розкачайте його, щоб шар був завтовшки близько 1 см.

За допомогою формочок виріжте сердечка.

Викладіть печиво на деко, накрите пергаментом.

Виставіть на холод на 20 хвилин.

Випікайте печиво у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 10 хвилин.

Коли печиво остигне прикрасіть його кондитерською глазур’ю.

Печиво-валентинки: три рецепти до Дня святого Валентина - Фото 2

Печиво-валентинки своїми руками.

Сирне печиво.

Сир Гауда і Камамбер – по 50 г кожного.

Борошно – 180 г.

Яйце – 1 шт.

Масло вершкове – 100 г.

Розпушувач – 1 пакетик.

Мелені спеції: перець білий, паприка, мускатний горіх - чверть чайної ложки кожної.

Вершки 11% – 30 мл.

Арахіс – 20 г.

Кунжут – 1 чайна ложка.

Рецепт приготування сирного печива:.

Сир наріжте на невеликі шматочки.

Збийте яйце в окремій мисці.

У блендер складіть сир, масло, борошно, розпушувач, яєчну суміш (половину всієї порції).

Змішайте до рівномірної консистенції.

Вийміть тісто і ще раз розмішайте його руками та залиште у прохолодному місці.

Фісташки та арахіс очистіть від лушпиння та подрібніть.

До залишку яєчної суміші додайте вершки.

Розмішайте тісто до м'якості у пласт 3,5 см.

За допомогою формочок виріжте сердечка.

Врізане печиво змастіть вершково-яєчної сумішшю, посипте горіхами і конжутом та викладіть на деко.

Випікайте у розігрітій духовці до 200 градусів близько 25 хвилин.

Але не пересушіть печиво, бо воно втратить свій сирний смак.

Печиво-валентинки: три рецепти до Дня святого Валентина - Фото 3

Печиво-сердечка.

Теги по теме
Стиль жизни
Источник материала
loader
loader