Медведчук: "Опозиційна платформа – За життя" наполягає на розгляді всіх поданих партією 3299 правок до закону про землю
Медведчук: "Опозиційна платформа – За життя" наполягає на розгляді всіх поданих партією 3299 правок до закону про землю

Медведчук: "Опозиційна платформа – За життя" наполягає на розгляді всіх поданих партією 3299 правок до закону про землю

ins{.

“Опозиційна платформа – За життя” наполягає на розгляді всіх поданих партією 3299 правок до закону про землю.

Про це голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат України Віктор Медведчук заявив, спілкуючись з журналістами в кулуарах Верховної Ради.

"Це чергова брехня, яку поширюють противники "Опозиційної платформи – За життя".

Ті, які постійно поширюють бруд, компрометувальні дані на лідерів "Опозиційної платформи – За життя", зокрема це стосується й мене.

Звісно, ми не можемо ні з ким домовлятися з приводу того, що ми робимо в результаті виконання своїх конституційних обов'язків, виконання закону про регламент.

Ми внесли 3299 правок, ми наполягали (це було торік, це має місце і триватиме цьогоріч) зробити все необхідне, для того щоб всі правки було розглянуто незалежно від результату голосування.

Ви бачите, і сьогодні ми вже пройшли десятки правок, жодну з них не задоволено, але ми наполягаємо на тому, що поправки має бути розглянуто.

Чи маємо ми шанси, що цей закон не буде ухвалено? Є, і ми в це твердо віримо.

Ми вважаємо, що ми повинні використовувати всі передбачені законом засоби і методи, для того щоб не допустити ухвалення цього закону, тому що ми вважаємо, що запускати ринок землі без думки людей, без проведення всеукраїнського референдуму не можна", - сказав він.

"А які я маю докази або те, що підтримує і підтверджує мою впевненість, я скажу.

Сьогодні був один із показових прикладів, це було і раніше.

Народний депутат від фракції "Слуги народу" пані Володіна внесла правку, яку поставила на голосування, з питання проведення референдуму щодо запровадження ринку землі.

І голосування за цю правку саме представників "Слуги народу", їх було 44, говорить про те, що є велике питання, чи має "Слуга народу" на сьогодні голоси для того, щоб навіть після проходження всіх правок, незалежно від результату голосування за нього, ухвалити закон у другому читанні і в цілому.

Тому ми продовжуємо боротьбу і ні на які поступки і компроміси із совістю, із законом про регламент і з нашими конституційними зобов'язаннями йти не збираємося.

Тому вся ця брехня, яку розповсюджують, вона на совісті тих, хто це робить", - резюмував нардеп.

Раніше голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат Віктор Медведчук заявив, що влада не має права відкривати ринок землі без всеукраїнського референдуму.

Источник материала
Поделиться сюжетом