На Донбасі окупанти здійснили 8 обстрілів – ОС
На Донбасі окупанти здійснили 8 обстрілів – ОС

На Донбасі окупанти здійснили 8 обстрілів – ОС

19:52, 20 лютого 2020.

Війна.

Внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.

Окупанти продовжують порушувати режим тиші / фото УНІАН.

Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр Об’єднаних сил у Facebook.

"Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у вечірньому зведенні.

Зокрема, сім обстрілів були зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": поруч з Новомихайлівкою з міномету калібру 120 мм противник випустив 10 мін, а також вів вогонь з озброєння БМП, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; поблизу Пищевика з 82-мм міномету – 2 міни та інше озброєння, два рази неподалік Павлополя з міномету калібру 82 мм – 10 мін, а також вівся вогонь з великокаліберного кулемету; в районі населеного пункту Мар’їнка обстріли велися бойовиками з великокаліберного кулемету та стрілецької зброї; двічі поруч з Лебединським з 82-мм міномету – 10 мін, а також вівся вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив один обстріл по позиціях неподалік Новозванівки, де застосував міномет калібру 120 мм – 4 міни та станковий протитанковий гранатомет – 8 пострілів.

«Сьогодні, 20 лютого, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає», - повідомили у прес-центрі ОС.

Як повідомляв УНІАН, минулої доби, 19 лютого, збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню, внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних дістав поранення.

Источник материала
Поделиться сюжетом