Україна та Польща узгодили дату проведення парламентської асамблеї
Україна та Польща узгодили дату проведення парламентської асамблеї

Україна та Польща узгодили дату проведення парламентської асамблеї

24 лютого.

Українські та польські парламентарії узгодили дату та час проведення засідання парламентської асамблеї України і Республіки Польща.

Відтак, засідання відбудеться 23-25 березня у Варшаві.

Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Апарату ВРУ.

"Заступниця Голови Верховної Ради України Олена Кондратюк і віце-маршалок Сейму Республіки Польща Ришард Терлецький погодили дату та місце проведення засідання парламентської асамблеї України і Республіки Польща.

Згідно з домовленістю співголів асамблеї, досягнутою під час їхньої зустрічі у місті Красічин, засідання відбудеться 23-25 березня цього року у Варшаві", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що сторони обговорили наповнення майбутньої зустрічі українських і польських парламентаріїв.

"До порядку денного варшавського засідання увійдуть, зокрема, питання взаємодії двох країн у сфері інтеграції України до ЄС та НАТО, розвитку міжрегіональної співпраці, реалізації спільних проектів, співробітництва в рамках "ініціативи Трьох морів", правового та соціального захисту українських трудових мігрантів, які працюють у Республіці Польща", - йдеться у повідомленні.

За словами Кондратюк, остаточний перелік питань, а також позицію української сторони щодо ключових питань українсько-польського міжпарламентського партнерства буде обговорено і затверджено під час зустрічі української частини асамблеї з головою Верховної Ради України Дмитром Разумковим.

Теги по теме
Украина Польща
Источник материала
Поделиться сюжетом