Дієтологи пояснили, як їсти млинці та не набрати зайву вагу
Дієтологи пояснили, як їсти млинці та не набрати зайву вагу

Дієтологи пояснили, як їсти млинці та не набрати зайву вагу

Під час Масляного тижня багато відмовляють собі у задоволенні скуштувати млинці через острах зіпсувати фігуру, не здогадуючись, що можна приготувати дієтичні млинці і ні в чому собі не відмовляти.

Loading...

Дієтологи розповіли, що робити, щоб так себе не мучити, і як приготувати дієтичне блюдо.

Пам’ятайте, що млинці – це вуглеводне страва, яку краще їсти в першій половині дня, ідеально буде на сніданок.

Для дієтичних млинців краще з яєць використовувати тільки білки, попередньо добре збивши їх міксером.

Зменшити калорійність млинців можна, замінивши звичайну муку на гречану, вівсяну, амарантовую, житнє або лляну.

Борошно з твердих сортів пшениці також буде доречніше в дієтичних млинцях.

Молоко вибирайте краще знежирене, або жирністю не вище 3,2%.

Пам’ятайте, що начинка також повинна відповідати дієтичним канонами.

Забудьте про вершкове масло, цукор, варення, згущене молоко або жирну сметану.

Замініть їх нежирним сиром або сиром, овочами, рибою, вареної або запеченої грудкою індички і курки, свіжими фруктами.

Для солодкої начинки спробуйте поєднання яблук з корицею і медом, апельсинів з гвоздикою або журавлини з медом.

Яблука можна попередньо запекти в духовці, а апельсини трохи припустити на сковороді зі спеціями.

В якості начинки краще використовувати рибу, овочі, варене м’ясо птиці, нежирний сир із зеленню.

Не використовуйте дріжджі, вони дуже калорійні і не обов’язкові для смачних млинців.

Щоб використовувати менше масла, необхідно смажити млинці на якісній сковороді з антипригарним покриттям.

Раніше НАРОДНА ПРАВДА повідомляла:.

Масляна 2020: що не можна робити весь святковий тиждень і як її провести.

Де в Києві відсвяткувати Масляну-2020: список подій.

Теги по теме
Народная Правда
Источник материала
loader
loader