Прокуратура завершила процес повідомлення про підозри у “справі 26 лютого”
Прокуратура завершила процес повідомлення про підозри у “справі 26 лютого”

Прокуратура завершила процес повідомлення про підозри у “справі 26 лютого”

26 лютого.

Прокуратура АР Крим закінчила процес повідомлення про підозри окупаційним “слідчим”, “прокурорам” та “суддям” у “справі 26 лютого”.

“...прокуратура АР Крим закінчила процес повідомлення про підозри окупаційним „слідчим“, „прокурорам“ та „суддям“, загалом 25 осіб, які незаконно переслідували одного з керівників Меджлісу кримськотатарського народу за начебто організацію масових безпорядків під час мітингу 26 лютого 2014 року під будівлею парламенту АР Крим”, — сказав Поночовний.

За його словами, всі вони серед іншого, порушили норми міжнародного гуманітарного права, оскільки, реалізуючи політику держави-окупанта, спрямовану на переслідування проукраїнського населення в Криму, розуміючи, що на території півострова діють виключно норми українського законодавства, незаконно застосовуючи законодавство РФ, засудили до позбавлення волі одного з керівників Меджлісу кримськотатарського народу.

Як повідомлялося, прокуратура АР Крим повідомила про підозру чотирьом “прокурорам” незаконно створеної “прокуратури” в окупованому Криму за незаконне кримінальне переслідування учасників мітингу на підтримку територіальної цілісності України, що відбувався біля Верхової Ради АР Крим 26 лютого 2014 року.

212 “Участь у масових заворушеннях”.

Теги по теме
Украина Крым Прокуратура
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны