Вбивство Шеремета: Нацполіція засекретила інформацію про розслідування
Вбивство Шеремета: Нацполіція засекретила інформацію про розслідування

Вбивство Шеремета: Нацполіція засекретила інформацію про розслідування

Павло Шеремет.

ins{.

Національна поліція засекретила інформацію про розслідування кримінального провадження про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Про це повідомили в Нацполіції на запит "Українських Новин".

"У ході досудового розслідування з метою забезпечення повного та неупередженого розслідування з тим, щоб кожний, хто вчинив кримінальне правопорушення, був притягнутий до відповідальності в міру своєї вини, проводяться необхідні слідчо-розшукові дії", - зазначили у відомстві.

Там уточнили, що досудове розслідування триває, за його результатами буде ухвалено рішення згідно з Кримінальним процесуальним кодексом.

Також зазначено, що ст.

387 (розголошення даних оперативно-розшукової діяльності, досудового розслідування) КК передбачає кримінальну відповідальність за розголошення даних досудового розслідування, тому більш докладні відомості у зазначеній справі надати неможливо.

Крім цього, інформагентство зверталася до поліції з питанням, чи перевіряється можлива причетність співробітника департаменту контррозвідки Служби безпеки України Андрія Омельченка до приховування фактів про вбивство Шеремета.

Також цікавилося, чи була призначена експертиза вимірювання росту підозрюваних у вбивстві журналіста - Андрія Антоненка, Юлії Кузьменко, Яни Дугарь - і чи будуть долучені до матеріалів справи висновки фототехнічної експертизи росту людей, зафіксованих камерами спостереження, з місця злочину від 25 серпня 2016 року.

Теги по теме
расследование Нацполиция
Источник материала
Поделиться сюжетом