МАУ запроваджує спеціальні послуги для пасажирів через коронавірус
МАУ запроваджує спеціальні послуги для пасажирів через коронавірус

МАУ запроваджує спеціальні послуги для пасажирів через коронавірус

Авіакомпанія МАУ запроваджує спеціальні послуги для пасажирів через коронавірус, повідомляє ЦТС з посиланням на інформацію перевізника.

У березні - квітні пасажири зможуть безкоштовно змінити дату вильоту на деякі рейси в межах терміну дії квитка.

Це стосується рейсів до/з Італії, Німеччини та Швейцарії.

"Наразі директив про припинення повітряного сполучення з Італією ні від міжнародних, ні від національних компетентних органів не надходило.

Всі рейси МАУ в італійські міста - Рим, Мілан, Венецію - виконуються за розкладом.

У Міжнародних аеропортах Мілана та Венеції всі пасажири проходять обов'язкову перевірку місцевими медичними службами, в тому числі - температурний скринінг ", - йдеться в повідомленні авіакомпанії.

"У МАУ розуміють занепокоєння деяких пасажирів, які запланували подорож в / з Італії в березні-квітні", - додали в компанії.

Саме тому авіакомпанія пропонує безкоштовно (при наявності місць в оригінальному класі бронювання) змінити дату вильоту в межах терміну придатності квитка на такі напрямки: з України в Італію, Німеччину і Швейцарію; з Італії до Індії, Туреччини та Єгипту; з Італії, Австрії, Іспанії, Франції, Німеччини та Швейцарії в Ізраїль; а також для транзитних рейсів через Україну до Італії.

Всі додаткові послуги автоматично переносяться на наступний рейс.

Повернення квитків здійснюється згідно з правилами застосованого тарифу.

"Зараз ми отримуємо поодинокі запити на зміну дати вильоту, масових відмов пасажирів від польотів до міст Італії не спостерігається, завантаження рейсів залишається високою.

Багато авіакомпаній скорочують або скасовують рейси в Італію.

Але ми в МАУ розуміємо, наскільки важливо підтримувати повітряне сполучення між країнами і економіками в ситуації, що склалася ", - зазначила директорка з комунікацій МАУ Євгенія Сацька.

Up припинили здійснювати рейси до Італії через коронавірус.

Источник материала
loader
loader