Скасований гол і вилучення. Циганков вивів "Динамо" у півфінал Кубка України
Скасований гол і вилучення. Циганков вивів "Динамо" у півфінал Кубка України

Скасований гол і вилучення. Циганков вивів "Динамо" у півфінал Кубка України

Київське "Динамо" у поєдинку 1/4 фіналу Кубка України в екстратаймі перемогло "Олександрію" (1:0) та вийшло до півфіналу турніру.

У першому таймі команди не подарували глядачам забиті голи, а все найцікавіше розгорнулося в другій половині зустрічі.

На 53-й хвилині "біло-сині" мали чудовий шанс, щоб відкрити рахунок - Назарій Русин, який замінив у перерві Франа Соля, послав м'яч в каркас воріт з меж штрафного.

На добиванні першим виявився Віталій Буяльський, але пробив у Юрія Паньківа.

Здавалося, що гол у ворота олександрійців назріває, проте на 55-й хвилині київський клуб несподівано залишився у меншості.

Підвів своїх партнерів Мохамед Кадірі.

Ганський півзахисник грубо зіграв проти Дмитра Гречишкіна і отримав жовту картку, яка стала для футболіста "Динамо" другою в цьому матчі.

Після вилучення у складі киян малюнок гри особливо не змінився - команда Олексія Михайличенка ще дужче розпочала тиснути на ворота суперника.

На 79-й хвилині м'яч таки опинився в сітці воріт Паньківа - Русин отримав пас від Сидорчука, розвернувся з м'ячем і потужним ударом вразив ближній кут воріт.

Гравці "Динамо" встигли відсвяткувати забитий м'яч, проте головний арбітр зустрічі Віталій Романов скористався підказкою відеоасистента (VAR) та скасував гол через положення поза грою.

Отримавши таке несподіване спасіння, підопічні Володимира Шарана піднялися духом та дотримали нічийний рахунок до овертаймів.

Перший екстратайм завершився без голів, а на початку другого "біло-сині" цілком заслужено дотиснули непростого опонента - Віктор Циганков обігрався з Томашом Кендзьорою і відправив м'яч у ворота Паньківа - 1:0.

Раніше учасниками 1/2 фіналу Кубка України стали першоліговий "Минай" та "Маріуполь".

Останній півфіналіст турніру визначиться у четвер, 12 березня, в матчі "Десна" - "Ворскла".

Жеребкування 1/2 фіналу заплановане на 13 березня (13:00), матчі відбудуться 15 квітня.

Фінал прийме Тернопіль 13 травня на "Міському стадіоні".

Источник материала
loader
loader