МАУ скасовує польоти в Рим та Мілан
МАУ скасовує польоти в Рим та Мілан

МАУ скасовує польоти в Рим та Мілан

Авіакомпанія Міжнародні авіалінії України призупинить польоти в італійські міста Рим та Мілан з 15 березня через поширення коронавірусу Covid-19.

Про це повідомляється на сторінці компанії у Facebook.

«З причини загострення ситуації в Італії, пов'язаної з поширенням Covid-19, МАУ призупиняє виконання рейсів з Києва до Рима і Мілана», - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що рейси PS305/306 між Києвом і Римом будуть скасовані у період з 15 березня 2020 по 8 квітня 2020, а рейси PS311/312 між Києвом і Міланом будуть скасовані у період з 15 березня 2020 по 14 квітня 2020.

Раніше були скасовані рейси PS335/336 між Києвом і Венецією на період з 12 березня 2020 по 12 квітня 2020.

«Пасажири скасованих рейсів можуть звернутися для переоформлення або повернення коштів за квиток (або його невикористану частину) за місцем придбання квитка.

У зв'язку з великою кількістю звернень до авіакомпанії по всіх каналах комунікації, час очікування відповіді наразі істотно вищий аніж зазвичай», - поінформували в авіакомпанії.

Як повідомлялося, 12 березня ввечері до «Борисполя» прибув літак з Мілана, частина пасажирів якого кашляли та вживали жарознижувальні препарати.

Медичними працівниками визначеної лікарні було проведено дослідження трьох осіб з борту літака Мілан – Київ.

За підсумками дослідження швидкими тестами на IgG/IgM до вірусу SARS-n.

CoV-2019 були отримано негативні результати, тобто коронавірус в осіб не виявлено.

Також МОЗ України повідомило, що вже отримано список усіх пасажирів, які були на борту літака з Мілану, на якому потенційно були хворі люди.

13 березня в Україні зафіксовано першу смерть від коронавірусу.

Головний санітарний лікар Віктор Ляшко підтвердив на брифінгу інформацію про смерть 71-річної жінки в Житомрській області.

Слід зазначити, що пацієнтка з коронавірусом на Житомирщині, у якої 12 березня виявили вірус, не відразу звернулася за допомогою лікарів і не самоізолювалася, а ходила до церкви і приймала гостей.

У райцентрі Радомишль, у якому в жінки пенсійного віку був виявлений коронавірус, запровадили надзвичайний стан.

13 березня на Житомирщині дезінфікували автовокзал і церкву у Радомишлі, які відвідувала інфікована коронавірусом жінка, яка померла.

Згідно зі світовою тенденцією, старше покоління людей найбільш вразливе до інфікування коронавірусом Covid-19 з летальними наслідками.

«За результатами аналізу і моделювання РНБО можливого варіанту поширення коронавірусу Covid-2019 в Україні, у зоні найменшого ризику перебувають особи у віці від 10 до 39 років, для яких показник ймовірності захворювання становить 0,2%.

Для 40–49-річних - відповідно 0,3%; для 50–59-річних – 1,3%; для 60–69-річних – 3,4%, для 70–79-річних – 7,8%.

У зоні найбільшого ризику перебувають літні люди у віці 80+, для них цей показник становить 13,5%», – сказано у повідомленні.

Тому у МОЗ повідомили, що люди похилого віку є в групі ризику, найкращою профілактикою захворювання на Covid-19 для них є обмеження пересування країною та поїздок за кордон.

Українськи маски міняли на китайські лимони? Як уряд провалив тест на коронавірус.

«Не панікуйте.

Ви неодмінно одужаєте, якщо…» Свідчення жінки, яка перехворіла на коронавірус.

Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader