Apple Watch Series 6 отримають Touch ID і підтримку Wi-Fi 6
Apple Watch Series 6 отримають Touch ID і підтримку Wi-Fi 6

Apple Watch Series 6 отримають Touch ID і підтримку Wi-Fi 6

Згідно з ізраїльським веб-сайту The Verifier, «надійні інформатори» стверджують, що дактилоскопічний датчик Touch ID стане частиною майбутніх годин Apple Watch поряд з іншими важливими нововведеннями.

Досить дивно чути про те, що Touch ID з’явиться в майбутній устрій Apple, але за чутками, компанія збереже підтримку технології і в майбутніх i.

Phone 9 і i.

Phone 9 Plus.

Не повідомляється, як Touch ID буде реалізована в Apple Watch Series 6, але логічним було б рішення з подекранним сканером.

Зараз наручний годинник Apple можна розблокувати за допомогою PIN-коду або через підключений i.

Таким чином, підтримка Touch ID в Apple Watch Series 6 повинна усунути необхідність у запровадженні ПІН-коду, що значно спростить розблокування пристрою.

Інші функції Apple Watch Series 6, як повідомляється, будуть включати розширену підтримку мереж LTE (у відповідній версії), більш ємну батарею, а також підтримку Wi-Fi 6.

Вважається, що функціональні нововведення стосуватимуться відстеження сну і появи датчика кисню в крові ( пульсоксиметра).

Справа в тому, що зниження рівня кисню в крові нижче певного порогу може призвести до погіршення роботи серця і мозку – годинник будуть повідомляти власника, коли відповідні показники будуть досягати небезпечного рівня.

The Verifier також повідомляє, що watchOS 7 буде сумісна з Apple Watch Series 3 і більше пізніми версіями годин, тобто компанія відмовиться від підтримки Apple Watch Series 2.

Apple Watch Series 6, як очікується, будуть представлені разом з i.

Phone 12 в вересні.

Источник материала
Поделиться сюжетом