В’їзд до Києва закриють до 24 квітня − нардеп
В’їзд до Києва закриють до 24 квітня − нардеп

В’їзд до Києва закриють до 24 квітня − нардеп

В рамках карантину через коронавірус в’їзд до Києва закриють до 24 квітня включно.

Рішення про обмеження доступу населення до зони надзвичайної ситуації прийняли в Київській міській державній адміністрації.

Про це 27 березня повідомив в Telegram народний депутат від Європейської солідарності Олексій Гончаренко.

Loading...

В якості доказів нардеп опублікував розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації виконавчого органу Київської міської ради від 25 березня.

Документ забороняє регулярні і нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному та міжобласному сполученнях (крім перевезення легковими автомобілями).

Також забороняється заїзд на територію автостанцій автобусів, які здійснюють перевезення пасажирів на приміському, міжміському внутрішньообласному та міжобласному сполученнях, і продаж власниками автостанцій квитків автомобільним перевізникам, які виконують такі перевезення.

До 24 квітня в’їзд на територію міста та виїзд з нього приватних автомобілів, а також легкових автомобілів, що здійснюють перевезення пасажирів, буде можливий тільки через контрольно-пропускні пункти.

При в’їзді в місто на КПП водії та пасажири транспортних засобів зобов’язані проходити вимірювання температури.

Людям з ознаками гострих респіраторних захворювань (крім випадків направлення на обсервацію, карантин або госпіталізацію) в’їзд заборонений.

Раніше НАРОДНА ПРАВДА повідомляла, що коронавірус COVID-19 можуть «підхопити» люди, які користуються контактними лінзами, оскільки вірус передається через слизову очей, а в деяких випадках перебіг хвороби ускладнюється кон’юнктивітом.

До такого висновку прийшли американські вчені.

Теги по теме
Народная Правда
Источник материала
Поделиться сюжетом