Лоукостер Wizz Air повідомив долю польотів з Жулян до травня
Лоукостер Wizz Air повідомив долю польотів з Жулян до травня

Лоукостер Wizz Air повідомив долю польотів з Жулян до травня

11:41, 01 квітня 2020.

Новини туризму.

Авіакомпанія припинила виконання рейсів з України 24 березня в зв'язку з введенням карантину.

Угорський лоукостер Wizz Air не літатиме із Міжнародного аеропорту “Київ” ім.

Сікорського (Жуляни) до 1 травня 2020 року.

Таке рішення прийнято у зв’язку із продовженням обмежень українського уряду на подорожі, а також пролонгацію карантину до 24 квітня включно, йдеться на офіційному сайті авіакомпанії.

Відповідно лоукостер не здійснюватиме квітневих польотів зі Львова, Харкова та Одеси, а також не розпочне виконання регулярних рейсів із Запоріжжя.

Авіакомпанія припинила виконання рейсів із Одеси на період з 24 березня по 8 червня у зв’язку із будівництвом злітної смуги в одеському аеропорту.

Усі пасажири, які придбали квитки на квітневі рейси через офіційний сайт або мобільний додаток авіакомпанії, будуть повідомлені електронною поштою про автоматичне нарахування 120% від початкового тарифу на рахунок WIZZ клієнта.

Також можна обрати відшкодування 100% вартості квитків у грошовому еквіваленті, проте, це займатиме більше часу.

Авіакомпанія виконувала рейси у Європу із Києва по 30 напрямкам, зі Львова по 12 напрямкам, з Харкова по 7 напрямкам, з Одеси по 6 напрямкам, а з квітня 2020 року мала б літати із Запоріжжя по 6 напрямкам.

Загалом, в маршрутній сітці лоукостера 61 напрямок з України у 13 країн Європи.

Як повідомляв раніше УНІАН, найбільші туроператори країни (Join UP!, PEGAS Touristik, Coral Travel і TEZ TOUR) повідомляють, що карантин через коронавірус визнано форс-мажором, під час якого вони мають право не повертати гроші за тури.

Источник материала
Поделиться сюжетом