Офіс Держрезерву намагалися захопити невідомі: всі подробиці
Офіс Держрезерву намагалися захопити невідомі: всі подробиці

Офіс Держрезерву намагалися захопити невідомі: всі подробиці

Сьогодні, 2 квітня, невідомі особи увірвалися в головний офіс Державного агентства резерву в Києві і захопили приміщення.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на прес-службу Держрезерву.

Loading...

За повідомленням прес-служби, сьогодні вранці, 2 квітня, 20 невідомих осіб без засобів індивідуального захисту увірвалися в приміщення Державного агентства резерву України.

Невідомі пошкодили державне майно, оргтехніку.

Також у відомстві не виключають можливого зараження працівників коронавірусом.

Державне агентство резерву України вважає ці дії спробою представників політичних партій заблокувати роботу Держрезерву.

Оскільки тепер приміщення необхідно закрити на карантин і провести дезинфекцію, що може призвести до повної зупинки роботи.

В установі заявили, що на запитання працівника Держрезерву, чим викликані такі дії, невідомі повідомили, що вони хотіли дізнатися, як і кому були розподілені медичні маски.

Держрезерв передав 9 млн 986 тис.

масок Міністерству охорони здоров’я, яке займається їх подальшим розподілом.

Нагадуємо, в Україні терміном до 24 квітня через загрозу поширення коронавірусу введений карантин, який згідно з рішенням уряду від 1 квітня став значно жорсткішим.

Раніше НАРОДНА ПРАВДА повідомляла, що в умовах пандемії коронавірусу людям слід носити захисні маски, а не респіратори, адже тільки вони можуть не дати поширюватися збудника хвороби на 1,5 метра.

Теги по теме
Народная Правда
Источник материала
loader
loader