Як стати на облік на біржі праці: покрокова інструкція для безробітних
Як стати на облік на біржі праці: покрокова інструкція для безробітних

Як стати на облік на біржі праці: покрокова інструкція для безробітних

Хочете читати новини в іншому форматі?.

Підписуйтесь на телеграм-канал НАРОДНА ПРАВДА.

Підписатись можна ТУТ.

Під час карантину, запровадженого в Україні для запобігання поширення коронавірусу, люди, що залишилися без роботи, можуть дистанційно зареєструватися у Центрі зайнятості.

Loading...

У Міністерстві цифровий трансформації розповіли, що потрібно зробити для дистанційної реєстрації, нагадавши, що після завершення карантину заявник повинен протягом 10 днів надати в Центр зайнятості оригінали документів, передає НАРОДНА ПРАВДА.

У свою чергу, Київський центр зайнятості на період карантину перейшов на дистанційний режим роботи з клієнтами по телефону або по електронній пошті.

Щоб зареєструватися в службі, безробітні повинні направити в будь-який з районних філій скан-копії документів по електронній пошті або покласти їх у скриньку на вході у філію.

Директор Київського міського центру зайнятості Віктор Білич, зазначив, що в Київському міському центрі зайнятості працює довідковий телефон: 097-528-14-71, а в кожному з районних філій — телефони чергових фахівців, які надають необхідну консультацію клієнтам служби та роботодавцям.

Інформація з контактами (телефонними номерами, електронними адресами) розміщена на інформаційних ресурсах КМЦЗ: сайті; і сторінці центру в Facebook.

Також нещодавно прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що, якщо ситуацію з коронавірусом в Україні подолають швидше за 30 днів, то уряд буде окремо ухвалювати рішення щодо карантину.

Теги по теме
Народная Правда
Источник материала
Поделиться сюжетом