Ув’язненому на 23 роки Гарві Вайнштейну висунули нове звинувачення
Ув’язненому на 23 роки Гарві Вайнштейну висунули нове звинувачення

Ув’язненому на 23 роки Гарві Вайнштейну висунули нове звинувачення

Скандальному продюсеру Гарві Вайнштейну, який вже відбуває 23-річний термін за зґвалтування та сексуальні домагання, висунули нове звинувачення.

Так, 10 квітня прокуратура Лос-Анджелеса звинуватила Вайнштейна в нападі на жінку, який відбувся в Беверлі-Гіллз 11 травня 2010 року.

За словами жертви, Гарві утримував її у номері готелю та намагався схилити до сексу.

Про це пише Variety.

Постраждалу допитали ще у жовтні 2019 року.

"Минулого місяця вона надала слідчим інформацію, яка підтверджує, що напад стався в межах десятирічного терміну позовної давності", – заявили в прокуратурі.

Також у повідомленні йдеться, що нове звинувачення передбачає потенційне покарання у чотири роки тюремного ув'язнення.

Серед жертв скандального продюсера свого часу були знамениті акторки, такі як Анджеліна Джолі, Гвінет Пелтроу, Роуз Макгавен, Сальма Гайєк та багато інших.

В цілому більше 80 жінок звинуватили Вайнштейна в домаганнях.

У травні 2018 року Вайнштейн добровільно здався поліції Нью-Йорка у зв'язку з обвинуваченням у зґвалтуваннях про двох жінок.

Гарві був доправлений до суду, де вислухав офіційні звинувачення, сплатив заставу в розмірі 1 млн доларів і вийшов на вулицю з браслетом електронного стеження на нозі.

Згодом з 30-ма передбачуваними жертвами домагань Гарві зміг домовитися про врегулювання конфлікту, заплативши по 25 мільйонів доларів за зняття звинувачень.

Зрештою, попри численні звинувачення жінок, суд Нью-Йорка визнав кінопродюсера Гарві Вайнштейна винним у двох із п’яти пунктів обвинувачення – у злочинних статевих актах першого ступеня та в зґвалтуванні третього ступеня.

І в березні цього року його засудили до 23 років ув'язнення за сексуальне насильство.

Наразі скандальний продюсер відбуває покарання у найбільшій у світі виправній колонії, яка розташована на острові Райкерс.

Источник материала
loader
loader