Новини у Гламурі за тиждень: Instagram Деппа та онлайн-концерт світових зірок
Новини у Гламурі за тиждень: Instagram Деппа та онлайн-концерт світових зірок

Новини у Гламурі за тиждень: Instagram Деппа та онлайн-концерт світових зірок

Тиждень, що минає, був багатий на цікаві та насичені події у світі шоу-бізнесу. У традиційному дайджесті від "ТСН.Гламур" ми пропонуємо вам згадати найяскравіші з них. 

Instagram Деппа

Актор Джонні Депп поповнив ряди зіркових блогерів, створивши власну сторінку в Instagram (@johnnydepp), у першому пості якого він опублікував своє фото та зауважив, що знімає щось цікавеньке.

instagram.com/johnnydepp

Пізніше він опублікував своє перше відеозвернення під назвою "Ізоляція", в якому пояснив, що саме коронавірус змусив його зареєструватися у Мережі та поділився своїми думками щодо пандемії.

Грандіозний концерт

Світові зірки об'єдналися в боротьбі з коронавірусом і висловили свою подяку медичним працівникам, влаштувавши грандіозний онлайн-концерт. Зібрані кошти з музичного марафону були перераховані на покупку засобів індивідуального захисту для медичних працівників всього світу. 

У восьмигодинному концерті "Єдиний світ: дома разом" встигли виступити Елтон Джон, Пол Маккартні, Леді Гага, Біллі Айліш, Дженніфер Лопес, Селін Діон, Тейлор Свіфт та інші. Сюрпризом стала поява в ефірі групи The Rolling Stones в повному складі. 

Зіркові діти

Цього тижня одразу у декількох родинок зірок сталося поповнення.

Так, учасник відомого українського хіп-хоп гурту "ТНМК" Олександр Сидоренко, більше відомий як Фоззі, став батьком двійнят. У артиста та його дружини Поліни народилися хлопчик та дівчинка.

instagram.com/metamorefozzey

Вдруге бабусею стала і відома акторка Ольга Сумська.

Старша донька зірки, акторка Антоніна Паперна народила своєму чоловіку, російському актору Володимиру Ягличу другу дитину. Стать та будь-які інші подробиці про малюка, родина поки приховує. 

instagram.com/tonya_papernaya

Цього тижня втретє став батьком і голлівудський актор Річар Гір.

36-річна дружина зірки Алехандра Сільва народила йому другого сина. Хлопчик став другою спільною дитиною подружжя, ім'я якої досі не розкривається. 

Особиста переписка

У Мережі оприлюднили особисте листування принца Гаррі та Меган з її батьком. Із листів стало відомо, що герцоги намагалися налагодити з Томасом Марклом зв’язок. Вони пропонували йому допомогу, але той не відповідав їм.

Однак, після весілля подружжя більше не спілкувалося з батьком Меган.

Детальніше про ці події з життя зірок дивіться у нашому відеодайджесті на сторінці "ТСН.Вона" у Facebook.

Дайджест найцікавіших новин шоу-бізнесу за 23 квітня

Депп в Instagram, грандіозний онлайн-концерт, зіркові поповнення та особиста переписка Гаррі з батьком Меган - про ці цікаві події шоу-бізнесу за тиждень дивіться у дайджесті ТСН Вона

Опубликовано ТСН Вона Четверг, 23 апреля 2020 г.
Источник материала
Поделиться сюжетом