19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Офіс контрабанди Сеяра Куршутова краде мільярди гривень з українського бюджету
Офіс контрабанди Сеяра Куршутова краде мільярди гривень з українського бюджету

Офіс контрабанди Сеяра Куршутова краде мільярди гривень з українського бюджету

Хочете читати новини в іншому форматі?.

Підписуйтесь на телеграм-канал НАРОДНА ПРАВДА.

Підписатись можна ТУТ.

Сеяр Куршутов – відомий в Україні як керівник “Офісу контрабанди”, відповідає за корупційний збір багатомільярдних надходжень від імпортерів.

Без цього «наглядача» у Південному регіоні не можна завести жоден контейнер або трак з товарами.

Loading...

“Офіс контрабанди” створений за прикладом класичної ОЗУ: для імпортерів встановлюється “такса”, яку вони повинні платити за безпроблемне митне оформлення та імпорт товарів.

За «роботу» з Південним регіоном і фінансовими потоками у Куртушова відповідає контрабандист Віктор Шерман, а прикриває їх злочинну діяльність повністю контрольований Сеяром Куршутовым начальник Одеської митниці – Михайло Грибанов.

Популярні новини зараз.

Алла Пугачова померла: ЗМІ зробили страшну заяву.

Город і дача: посівний календар на квітень-2020.

Десятки тисяч українців залишаться без пенсії: Кабмін ухвалив скандальне рішення.

Поставити начальником Одеської митниці Михайла Грибанова Куршутову вдалося через домовленості з головою державної митної служби Максимом Нефедовим.

За інформацією ЗМІ, п’ять років тому, Петро Порошенко, очоливши країну, розставив своїх «смотрящих» над усіма міністерствами і відомствами, де «крутяться великі гроші».

Не обійшла ця доля і українські митниці, де отримавши контроль над «сірими схемами» імпорту і контрабандою – можна сісти на багатомільйонні доларові потоки «чорного налу».

І цю задачу Порошенко поставив перед перевіреними людьми – нардепом від БПП Олександром Грановським і Віктором Шерманом.

Таким чином, Олександр Грановський став відповідальним за тіньові потоки на митниці, а Сеяр Куршутов його правою рукою і керівником “Офісу контрабанди” у Південному регіоні.

Сьогодні Петро Порошенко вже не президент, Олександр Грановський в бігах, а Сеяр Куршутов зумів домовитися з новою владою і продовжує збирати багатомільйонну данину з імпортерів.

Про те, що Сеяру Куршутову удолось “домовитися” з командою Зе, свідчить і той факт, що двері його офісу в центрі Києва по вулиці Ольгинської будинок 3 (це в п’яти хвилинах ходьби від Банкової) не закриваються навіть під час карантину.

Згідно інформації отриманої з наших джерел у ВП, “кришує” Сеяра Куршутова особисто заступник керівника Офісу Президента Смирнов Андрій Олександрович.

Андрій Смирнов – у минулому відомий юрист, сьогодні є неофіційним “куратором” судів замість Олександра Грановського.

Швидше за все, Сеяр Куршутов дістався Смирнову у спадок від Грановського.

Щоб довести свою вірність новим господарям, Сеяр Куршутов здав колишнього шефа і всіх спільників.

Єдиний нюанс, якщо під кураторством Грановського Сеяр Куршутов мав доступ до митниць і контрабандних потоків по всій країні, то нові господарі з Офісу Президента залишили йому виключно Одеську область.

За інформацією ЗМІ, через Сеяра Куршутова також проходять контрабандні потоки кокаїну, який надходить морем, за маршрутом Південна Америка – Одеська область.

Після морського шляху частина наркотику поширюється в Україні, а більшість курсує автотранспортом і залізницею в держави ЄС.

Вже на західному кордоні кокаїн маскується по-різному.

Головне, що «зелене світло» на це дає Офіс контрабанди Сеяра Куршутова.

Обчислити масштаби ринку вкрай складно, адже мова йде про заборонений продукт.

Теги по теме
Народная Правда
Источник материала
Поделиться сюжетом