У соцмережах з’явилося відео з моментом нападу заступника Кличка на патрульного у центрі Києва
У соцмережах з’явилося відео з моментом нападу заступника Кличка на патрульного у центрі Києва

У соцмережах з’явилося відео з моментом нападу заступника Кличка на патрульного у центрі Києва

В Інтернеті виклали відеозапис сутички заступника голови Київської міської державної адміністрації Володимира Слончака з патрульними поліцейськими у центрі Києва.

Відео, зняте на поліцейський реєстратор, оприлюднено на сторінці "Киев Оперативный" у Facebook.

Як чутно на відео, водійка автомобіля Mercedes Людмила Костенко, заступниця голови постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку КМДА, погрожує правоохоронцям: "Будуть проблеми, хлопці".

До того ж Слончак агресивно поводиться під час розмови з патрульним, зневажливо звертається та матюкається.

"На, візьми документи!.. Ти не бикуй! Чого ти вий*буєшся, бл*дь!.. На, бл*дь, мій паспорт! Я тобі тикаю!" - вигукує він.

Після суперечки з патрульним Слончак сіпнув його за руку, той закликав чиновника тримати дистанцію і відвів його руку. Це призвело до сутички і як наслідок - затримання Слончака.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика!

А от і відосік з поліцейського рєгіка під‘їхав. Бухі і дуже випендрьожні царькі із КМДА. Оцих профі влада утримує за бюджетні кошти - кошти народу України. Весь опис на фото/відео з місця тут: https://kyivoperativ.info/other/carki-iz-ki%D1%97vska-miska-derzhavna-administraciya-kmda-nachudili-iz-patrulnimi/

Опубликовано Киев Оперативный Понедельник, 27 апреля 2020 г.

Нагадаємо, 26 квітня у ЗМІ з'явилася інформація про те, що у Києві на вулиці Льва Толстого правоохоронці затримали заступника голови Київської міської державної адміністрації Володимира Слончака. Посадовець нібито вдарив в обличчя поліцейського. Зазначається, що інцидент стався після того, як патрульні зупинили автомобіль Mersedes, який рухався із вимкненими фарами. Водієм автівки виявилася депутатка Київради та заступниця голови постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Людмила Костенко. Окрім неї у салоні автівки перебував Слончак. 

За даними Telegram-каналу народного депутата від "Слуги народу" Олександра Дубінського, Слончак вдарив інспектора УПП в обличчя. "Під час спілкування з поліцейськими пасажир вказаного автомобіля - заступник голови Київської міської державної адміністрації Слончак, 1984 р.н., вдарив у обличчя інспектора УПП в місті Києві старшого лейтенанта поліції Мишуру, 1982 р.н. (медичну допомогу надано без госпіталізації). Правопорушника затримано". Також повідомляється, що, оскільки Костенко відмовилася пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння, автомобіль відвезли на штрафмайданчик.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны