Зарплати та премії керівникам "Нафтогазу" скоротилися вдвічі
Зарплати та премії керівникам "Нафтогазу" скоротилися вдвічі

Зарплати та премії керівникам "Нафтогазу" скоротилися вдвічі

Виплати зарплат та премій керівництву "Нафтогазу України" минулого року скоротилися вдвічі. Про це йдеться в фінансовому звіті компанії.

Так, в 2019 році виплати зарплат та премій топ-менеджерам склали 343 мільйони гривень. 

"Ключовий управлінський персонал протягом 2019 року складався в середньому з 5 членів правління та 11 директорів (2018: 6 членів правління і 9 директорів). Компенсація провідному управлінському персоналу, яка увійшла до складу інших операційних витрат, включала заробітну плату і додаткові поточні премії і склала 343 млн грн (2018: 717 млн ​​грн)", — йдеться в повідомленні.

Крім цього, в 2019 році група витратила на виплати з забезпечення діяльності Наглядової ради в сумі 35 мільйонів гривень. В 2018 році ця сума складала 53 мільйони гривень.

Раніше українська компанія "Нафтогаз" підписала договір з румунською компанією Expert Petroleum на інвестиції у видобуток газу. Протягом перших 5 років Expert Petroleum інвестує 1 млрд грн в інтенсифікацію, буріння свердловин і розвиток інфраструктури для збільшення видобутку газу на виснажених родовищах Західної України.

Источник материала
loader
loader