"Не лізьте у чужу родину! ": що в суді сказала жінка, яка відрізала голову своїй доньці
"Не лізьте у чужу родину! ": що в суді сказала жінка, яка відрізала голову своїй доньці

"Не лізьте у чужу родину! ": що в суді сказала жінка, яка відрізала голову своїй доньці

Жінка, яка відрізала голову рідній доньці та гуляла з нею вулицями Харкова, неадекватно поводила себе в залі суду під час обрання їй запобіжного заходу та лаялася на журналістів постійно згадуючи Бога.

Відповідне відео опублікували у Facebook на сторінці "Police Control Ukraine" та "Харьков 1654".

"Обрання запобіжного заходу жінці, яка несла в пакеті відрізану голову дочки. Жінку звуть Тетяна Пьянова. Більше 20 разів вдарила дочку ножем", - повідомляє під відео Police Control Ukraine.

На відео жінка постійно згадує Бога та дуже агресивно відповідає на питання журналістів, які запитують у неї про причини її вчинку. "Не лізьте у чужу родину! Я ж у Вашу не лізу. Як так вийшло? Я ж не питаю, а як ти така вийшла! І донька у мене, до речі, не Крістіна, а Єва", - відповіла жінка представникам ЗМІ.

 

Нагадаємо, у четвер, 30 квітня, близько 6-ї ранку на околиці Харкова помітили голу закривавлену жінку в неадекватному стані з ножем та пакетом, у якому була людська голова. Патрульні поліцейські, які затримували мешканку села Подвірки, розповіли, що коли приїхали на місце події, жінка кидалася на них та намагалася втекти, а також її вже супроводжувала карета швидкої медичної допомоги. Момент затримання зафільмували випадкові очевидці. Говорити з правоохоронцями жінка відмовилася, тож була затримана для з’ясування обставин. 

За декілька годин до поліції звернувся чоловік, який повідомив, що мешкає разом із сестрою та її 13-річною донькою, і сьогодні вранці виявив обезголовлене тіло племінниці. Як стало відомо ТСН з власних джерел, жінка раніше не перебувала на обліку у психіатричній лікарні та не мала довідок про проблеми з психічним здоров’ям. Сусіди також не помічали, щоб у неї були проблеми з алкоголем чи наркотичними речовинами. 

Відео У Харкові поліцейські затримали на вулиці жінку із пакетом, у якому була голова дитини

У Харкові поліцейські затримали на вулиці жінку із пакетом, у якому була голова дитини. О шостій ранку до поліції надійшло повідомлення, що вулицею йде роздягнена, закривавлена жінка у неадекватному стані. У її руках були пакет та ніж. Коли патрульні підійшли до жінки - вона на них накинулася.  

У Харкові поліцейські затримали на вулиці жінку із пакетом, у якому була голова дитини
Источник материала
loader
loader