В Одесі з 13 поверху випав депутат, який очолював земельну комісію
В Одесі з 13 поверху випав депутат, який очолював земельну комісію

В Одесі з 13 поверху випав депутат, який очолював земельну комісію

Сьогодні, 30 квітня, в Одесі з балкону багатоповерхівки випав і розбився 49-річний чоловік, тіло відправлено на експертизу. Про це повідомили в прес-службі Найцполиции Одеської області.

"Тіло 49-річного чоловіка знайшли сьогодні близько 12 години дня біля багатоповерхового будинку на вулиці Академіка Заболотного. Поліція встановлює обставини смерті. Вирішується питання про внесення відомостей за даним фактом до ЄРДР згідно ознаками ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство з позначкою "самогубство") Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

За попередньою версією, чоловік вистрибнув з балкона 13-го поверху. Співробітники Суворовського відділу поліції встановлюють обставини смерті чоловіка.

Як стало відомо пізніше, загиблий був депутатом Фонтанського сільської ради.

"Після обіду з'явилася інформація, що один з депутатів покінчив життя самогубством (вистрибнув з вікна 13 поверху). Ця інформація на даний момент підтверджується з багатьох джерел. Загиблий депутат - це голова земельної комісії сільради. Так само є інформація, що депутату можливо "допомогли" піти в інший світ", - написав у своєму Telegram-каналі депутат Лиманського районної ради Сергій Колодяжний.

Теги по теме
Одесса депутат
Источник материала
loader
loader