ВАКС визначив розмір застави ексзаступникові міністра оборони Павловському
ВАКС визначив розмір застави ексзаступникові міністра оборони Павловському

ВАКС визначив розмір застави ексзаступникові міністра оборони Павловському

КИЇВ. 30 квітня. УНН. Вищий антикорупційний суду застосував до колишнього заступника міністра оборони України Ігоря Павловського заставу в розмірі 168 тис. 160 грн. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу суду.

"Учора, 29 квітня, слідча суддя Вищого антикорупційного суду застосувала щодо колишнього заступника Міністра оборони України (2015-2019 роки) запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 168 тис. 160 грн", - йдеться у повідомленні.

Також на підозрюваного покладені додаткові обов’язки: прибувати до слідчого, прокурора, слідчого судді, суду за першою вимогою; не відлучатися із міста Києва без дозволу детектива, прокурора або суду; повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та/або місця роботи; утримуватися від спілкування із іншими підозрюваними та свідками у кримінальному провадженні; здати на зберігання до Національного антикорупційного бюро України свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в’їзд в Україну.

Повідомляється, що строк дії обов’язків – до 29 червня 2020 року включно.

"Ексзаступника міністра оборони підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (умисне зловживання владою або службовим становищем, з метою одержання будь-якої неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки - ред.)", - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, до Вищого антикорупційного суду скеровано справу про корупцію у Міністерстві оборони України при закупівлі пального у компанії "Трейд Коммодіті".

Теги по теме
Минобороны Коррупция
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader